U wilt een congres organiseren? Dat is een tijdrovende klus die vraagt om oog voor detail. Vertrouw daarom op de organisatorische vaardigheden en ervaring van Constant in Beweging. Wij ondersteunen u bij elk onderdeel van het organiseren van een congres en ons creatieve team denkt altijd met u mee. Wij kunnen u qua organisatie volledig ontzorgen. Van planning tot het uitnodigen van de gasten en van een geschikte locatie tot extra vervoer voor de bezoekers, wij regelen alles tot in de puntjes. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor het organiseren van u congres? Neem dan gerust contact met ons op.

Congres organiseren werkwijze

Een congres organiseren begint met een goede voorbereiding. Daarom gaan we eerst met u om de tafel om al uw wensen te inventariseren. Daarna formuleren we een gedetailleerd plan, elk event is immers maatwerk. We blijven betrokken bij het volledige organisatieproces. Op de dag van het congres zelf zorgt ons productieteam ervoor dat alles verloopt zoals het moet verlopen. Kortom, een congres georganiseerd door Constant in Beweging is een geslaagd congres. Een meerdaags evenement (bijvoorbeeld een beurs) behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Congrescentrum – unieke locatie op het water

Het organiseren van een congres kan niet zonder geschikt congrescentrum. Constant in Beweging heeft daarvoor twee unieke locaties op het water: de partyschepen Grace Kelly en Jules Verne. Onze schepen zijn uitgerust als volledige eventlocaties en lenen zich prima voor het organiseren van een congres. Om uw genodigden optimaal te accommoderen is de inrichting volledig aan te passen. U kunt het schip aan de kade laten liggen, maar kunt er ook een varend congres van maken. We beschikken over een groot aantal aanlegplaatsen in Nederland, België en Duitsland.

Meer info en offerte congres organiseren

Wilt meer weten over alle mogelijkheden van het organiseren van een congres? Neem dan gerust contact op met ons sales team. Of vraag hier direct een offerte aan voor onze organisatorische diensten.