CREATIEF EN ORIGINEEL

Constant In Beweging Culinair durft te denken vanuit een ander perspectief. Originaliteit en creativiteit in smaak en presentatie hebben we hoog in het vaandel. De culinaire brigade heeft als doel om dat wat er op uw evenement geserveerd wordt een beleving is waarin al uw zintuigen geprikkeld worden. We kennen geen standaard foodbook. Luisteren naar uw wensen en dat wat het seizoen te bieden heeft. Geen kunstgrepen, maar kunststukjes. Hierin schuilt ook onze exclusiviteit: geen onbetaalbare, exotische ingrediënten, maar eenvoudige grondstoffen van absolute topkwaliteit op originele manieren bereid.

CULINAIR CREËERT SFEER

Het decor en de manier waarop onze gerechten gepresenteerd worden zijn altijd bijzonder. Terwijl de soep heet geserveerd wordt vertelt de kok u haarfijn hoe deze van verse producten en kruiden is bereid. Dit verbindt onze culinaire medewerkers met uw gasten. Passie voor eten en drinken is dat wat ons gelukkig maakt.

INGREDIËNTEN VERS VAN SMAAK

Constant In Beweging Culinair geeft de voorkeur aan louter verse producten. Seizoen- en streekgebonden en daar waar mogelijk van kleine regionale leveranciers. Laat u verrassen en geef ons de vrijheid om van uw culinaire concept iets bijzonders te maken. Dit hoeft overigens niet altijd duur of exclusief te zijn - de bijzonderheid zit 'm wat ons betreft in de verrassende combinatie van ingrediënten, het samenspel van voedsel en decor of het op bijzondere wijze presenteren van de eenvoudigste gerechten.

INZETBAAR OP IEDERE LOCATIE

Constant in Beweging - Culinair catert niet alleen op haar eigen locaties - de schepen Grace Kelly en Jules Verne -, maar is inzetbaar op iedere locatie of evenement. Het plaatsen van een prachtige bedoeïentent, het tijdelijk inrichten van uw fabriekshal naar eventlocatie. Geen plek is voor ons ondenkbaar, maar telkens weer een nieuwe uitdaging.

WERELDKEUKEN IS ONS NIET VREEMD

Constant In Beweging heeft in de loop der jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld met betrekking tot de Weredkeuken. We laten ons graag over de grenzen inspireren. Werken zoveel mogelijk authentiek en maken gebruik van ons multi-culturele netwerk om nieuwe werelden culinair aan u te presenteren.

TRAKTATIES UIT EIGEN KEUKEN

Met haar culinaire traktaties benadert Constant in Beweging het eten als een volwaardig onderdeel van een evenement. Het is niet slechts voedsel, maar het is decor, entertainment en natuurlijk vooral lekker. Dit doen we door ingrediënten zonder omwegen van de kweker bij de eter te brengen, door samen te werken met gerenommeerde food designers en door ingrediënten te gebruiken zoals ze bedoeld zijn.

ONZE TEAM- MEDEWERKERS

Wij van Constant in Beweging – Culinair beseffen dat er een belangrijke rol is weggelegd voor onze dienstverlening tijdens uw event. Onze medewerkers zullen met dezelfde instelling de dienstverlening oppakken en perfect de balans weten te vinden tussen de informele en formele aspecten. Hygiëne, veiligheid en een georganiseerde ‘Back of the House’ zijn onlosmakelijk verbonden met een goed georganiseerd evenement; het spreekt voor zich dat wij dit ook zien als het onderdeel van een totaalconcept.

ONZE CULINAIRE 10 GEBODEN:

  1. Wij staan voor eerlijk, vers eten met respect voor de natuur en rekening houdendmet de seizoenen
  2. Wij werken met streekgebonden gerechten
  3. Wij hebben originaliteit, creativiteit, presentatie en verzorging hoog in het vaandel
  4. Wij durven te denken vanuit een ander perspectief
  5. Wij geven de voorkeur aan het werken vanuit een goed doordacht concept
  6. Wij werken op locatie met selectief gekozen bedrijven, die een onderdeel zijn van het concept / of een deel mee in kunnen vullen
  7. Wij ontwikkelen een geheel eigen stijl met betrekking tot de 'wereldkeuken'
  8. Wij hebben een andere benadering in denken, doen en uitvoering van catering op events
  9. Wij willen door middel van concept, presentatie en service ‘food’ weer een beleving laten worden en een bewustwording teweegbrengen op dit gebied
  10. Wij werken niet op basis van een verkoopboek, maar de concepten worden op maat geschreven
Over ons bedrijfNeem contact op

"Onze binnen- en buitenlandse gasten hebben genoten van een ware culinaire belevenis, chef-kok Eco bedankt!"

Orginaliteit en creativiteit in smaak en presentatie

 

ONZE EVENT – REFERENTIES

Uw goede referentie is ons succes. Op jaarbasis organiseert Constant In Beweging met haar drie disciplines meer dan 200 evenementen. Voor grote en kleine budgetten, door geheel Nederland en over de grenzen, als leverancier voor collegaburo’s met eigen locaties en evenementcatering. Producties waar we stuk voor stuk met trots op terugkijken en als memorabele herinneringen in ons dagboek opschrijven. Om u als bezoeker van deze site in een vogelvlucht mee te nemen langs enkele door het team van Constant In Beweging georganiseerde evenementen hebben we hiervan als referentie een actuele kleine selectie gemaakt.

Bekijk alle referenties