Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow
Slider

Jubileum organiseren

Heeft u een jubilaris die bijvoorbeeld 15, 20, 25 of 50 jaar in dienst is en wilt u daarom een feest organiseren? Bij zo’n mijlpaal hoort natuurlijk een uniek evenement op een unieke locatie. Dan bent u aan het juiste adres: onze varende evenementenlocaties staan garant voor unieke herinneringen en spetterende evenementen. U viert het jubileum van uw medewerker, terwijl u samen met uw gasten geniet van het steeds veranderende landschap. De intieme sfeer op onze schepen zorgt ervoor dat het jubileum zowel voor de jubilaris als de genodigden onvergetelijk zal zijn. Of u het jubileum nu in een intieme setting wilt vormgeven of juist wilt uitpakken met een groots evenement: wij helpen u er graag bij.

Jubileum organiseren met Constant in Beweging

Een evenement rondom een jubilaris is niet alleen een gezellig feest, maar direct een belangrijk communicatiemoment tussen u en uw gasten. Constant in Beweging weet, met meer aan 25 jaar ervaring, precies welke voorwaarden er zijn voor het organiseren van een onvergetelijk jubileum. Wij kunnen u volledig ontzorgen zodat u zichzelf volledig op de festiviteiten kunt richten, samen met uw gasten. We ontzorgen u echter niet voordat we uitgebreid kennis hebben gemaakt met u en uw organisatie en een concept hebben gemaakt dat volledig aansluit bij uw visie en doelen voor het jubileum.

Jubilaris locatie

Afhankelijk van het aantal gasten waarmee u uw jubilaris in het zonnetje wilt zetten hebben wij meerdere geschikte varende locaties tot onze beschikking. Grace Kelly is het meest intieme schip dat wij tot onze beschikking hebben en de perfecte optie voor een festiviteit tot 250 personen. Jules Verne en Blue Rhapsody zijn geschikt voor grotere jubilea, en kunnen tot 600 gasten aan boord verwelkomen. Wij hebben drie totaal verschillende schepen in onze vloot, wat ervoor zorgt dat we ook totaal verschillende typen evenementen kunnen aanbieden. voor een uitgebreidere toelichting van de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring