constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Themafeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Themafeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Themafeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Themafeest organiseren

U wilt een themafeest organiseren en bent op zoek naar een locatie die volledig in het teken van dát thema kan komen te staan. Neem dan één van onze varende locaties in overweging. Onze vloot bestaat uit drie varende evenementenlocaties, waardoor er voor elk thema een passende locatie en decor beschikbaar is. Een themafeest op een schip geeft extra flair en dynamiek aan uw evenement. Uw gasten kunnen uitwaaien op het topdeck, terwijl het feestgedruis op de achtergrond hoorbaar is en het steeds veranderende landschap voorbijtrekt.

Themafeest organiseren met Constant in Beweging

We helpen bedrijven al meer dan 25 jaar met het organiseren van zakelijke evenementen, waaronder themafeesten. En ook al moet een themafeest natuurlijk leuk zijn, het is meer dan een feest alleen. Aan ieder zakelijk evenement zijn in onze ogen doelstellingen verbonden. Wij verbinden ons graag aan uw doelstellingen en zorgen ervoor dat u die doelen behaalt. Wij ontzorgen u daarbij volledig zodat u zelf tijdens het themafeest kunt genieten van het evenement. Ontzorgen kunnen we echter alleen wanneer we u, uw bedrijf en doelstellingen door en door kennen. Daar investeren we voorafgaand aan het evenement dan ook in, omdat we geloven dat daar de kracht van onze samenwerking ligt.

Themafeest locatie: bekijk de schepen van Constant in Beweging

Onze vloot is drie prachtige evenementenschepen rijk. Ieder schip kan op haar eigen manier invulling geven aan uw themafeest. Jules Verne is een varende kameleon, die in ieder gewenst thema om te bouwen is. Alles kan, het woord onmogelijk negeren wij. Blue Rhapsody is het nieuwste en het meest moderne evenementenschip in de Europese wateren. Geeft u de voorkeur aan een feest in bijvoorbeeld een intiem Great Gatsby thema dan kiest u Grace Kelly. Dit schitterend Yacht in jaren ‘50 Monaco stijl zorgt voor een unieke intieme sfeer, die bijdraagt aan het nader tot elkaar komen van de gasten aan boord.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring