Constant in Beweging is niet alleen een rederij, maar ook een allround evenementenbureau. Wij verzorgen de volledige organisatie van uw (bedrijfs)feest, jubileum, congres, beurs, productlancering, diner of ander zakelijk evenement. Wanneer u ons uw event laat organiseren, dan kunt u bouwen op een creatief team met meer de dan 25 jaar ervaring in de evenementenbranche. Wij organiseren alles tot in de puntjes, waarbij geen detail wordt overgeslagen. U wordt volledig ‘ontzorgd’, waardoor u zich kunt bezig houden met het allerbelangrijkste: samen met uw gasten genieten van het perfecte evenement.

Locaties

Als op het unieke locaties aankomt, zit u bij Constant in Beweging helemaal goed. Als evenementenbureau beschikken wij over twee luxueuze partyschepen met een groot aantal opstapmogelijkheden in Nederland, België en Duitsland. De kapitein en nautische crew zorgen ervoor dat de schepen er altijd stralend bijliggen en dat de vaart veilig verloopt. Elk schip heeft trouwens een vaste locatiemanager. Het culinaire team zorgt voor een menu dat volledig aansluit op uw wensen. Ook voor passend entertainment wordt gezorgd. Kortom, het zal u en uw gaten aan boord aan niets ontbreken. Een programma op de wal behoort tevens tot de mogelijkheden.

Team evenementenbureau

Ons creatieve team is zeer ervaren en zorgt voor een ervaring op maat. We gaan graag met u om de tafel om al uw wensen in kaart te brengen. Daarna regelen wij alles! Van uitnodiging tot catering en van muziek tot vervoer voor uw gasten. Ook als u hele specifieke wensen horen we dat graag. Bijna niets is te gek en we doen altijd net dat beetje extra. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw event.

Rotterdam

Bent u gevestigd in de omgeving van Rotterdam? Dan spreken we graag een keer af op onze locatie in Rotterdam.

Lees meer

Arnhem

Bent u gevestigd in de omgeving van Arnhem Dan spreken we graag een keer af op onze locatie in Arnhem.

Lees meer[