U bent op zoek naar een allround evenementenbureau in Arnhem dat van uw event een echte herinneringswaardige ervaring maakt? Dan kiest u voor Constant in Beweging. Het organiseren van het perfecte evenement zit ons al meer dan een kwart eeuw in het bloed en is echt onze passie. Daarom doen we altijd net dat beetje extra voor de opdrachtgevers van ons evenementenbureau. Onze creatieve team regelt uw bedrijfsfeest, productpresentatie, teamuitje, beurs of ander zakelijk evenement van A tot Z. Ons doel is om u volledig te ontzorgen, zodat u zich exclusief kunt bezighouden met uw gasten en optimaal kunt genieten van uw evenement. Wit u meer weten over alle mogelijkheden (nagenoeg eindeloos) neem dan gerust contact met ons op: 026 351 51 81. We nodigen u graag een keer uit op ons kantoorschip in Arnhem.

Evenementenbureau Arnhem – locaties

Een topevenement verdient een toplocatie en laten we dat nou precies in huis hebben. Ons evenementenbureau beschikt namelijk over twee indrukwekkende varende locaties: Partyjacht Grace Kelly en Partycruiser Jules Verne. Onze partyschepen zijn luxueus uitgerust en het zal uw gasten aan boord aan niets ontbreken. Het altijd veranderende decor vormt tijdens het varen een unieke achtergrond voor uw evenement. Wilt u activiteiten op de wal toevoegen aan het programma? Ook dan staan we als evenementenbureau voor u klaar. . Van een spetterend bedrijfsfeest tot een volledige drijvende beurs en van een jubileum party tot een productlancering, als allround evenementenbureau zorgen wij ervoor dat uw gaten met een brede glimlach van boord gaan.

Werkwijze evenementenbureau

We maken graag met een afspraak met u om al uw wensten in kaart te brengen. Ons creatieve sales team denkt graag met u mee om uiteindelijk zowel in het voortraject als tijdens het evenement de juiste snaar te raken. Het productieteam draagt zorg voor een kloppend draaiboek en vertaalt uw wensen naar een concreet event. Geen detail wordt overgeslagen, van de juiste decoraties tot passend entertainment en van een originele uitnodiging tot busvervoer voor uw gasten. Kortom, alles is mogelijk.

We informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw evenement. Neem daarom gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen snel contact met u op.