Op zoek naar een evenementenbureau in Rotterdam, dat van uw evenement een echt onvergetelijke ervaring maakt? Ook dan kunt u rekenen op Constant in Beweging. Het organiseren en produceren van uw event is namelijk onze passie en stroomt al meer dan 25 jaar door ons bloed. Wanneer u ons inschakelt al evenementenbureau, dan staat er een creatief team voor u klaar. Een team dat alle aspecten van uw feest, bijeenkomst, bedrijfsuitje of ander event tot in de puntjes regelt. Wij zorgen voor alles. Zo kunt u zich maximaal richten op uw gasten en natuurlijk maximaal genieten van uw evenement. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden (the sky is the limit!) van ons evenementenbureau in Rotterdam gerust contact – 010 485 08 80 – met ons op.

Evenementenbureau Rotterdam – locaties

Een geslaagd evenement vraagt om een mooie locatie en dat is bij Constant in Beweging dik in orde. Ons evenementenbureau beschikt namelijk over twee unieke varende locaties: Partyjacht Grace Kelly en Partycruiser Jules Verne. Stelt u zich eens voor, een feest of event op een luxe schip met op de achtergrond het steeds veranderende landschap van de bruisende stad Rotterdam. Natuurlijk kunnen we ook een bijbehorend programma op de wal verzorgen. Van een spetterend bedrijfsfeest tot een volledige drijvende beurs en van een jubileum party tot een productlancering, als allround evenementenbureau zorgen wij ervoor dat uw gaten met een brede glimlach van boord gaan.

Werkwijze evenementenbureau

We maken graag met een afspraak met u om al uw wensten in kaart te brengen. Ons creatieve sales team denkt graag met u mee om uiteindelijk zowel in het voortraject als tijdens het evenement de juiste snaar te raken. Het productieteam draagt zorg voor een kloppend draaiboek en vertaalt uw wensen naar een concreet event. Geen detail wordt overgeslagen, van de juiste decoraties tot passend entertainment en van een originele uitnodiging tot busvervoer voor uw gasten. Kortom, alles is mogelijk.

We informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw evenement. Neem daarom gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen snel contact met u op.