constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocies
in Amsterdam
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocies
in Amsterdam
constantinbeweging-header-1500 - copy
Unieke evenementenlocies
in Amsterdam
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Amsterdam

Wie op zoek is naar een bijzondere en onderscheidende evenementenlocatie in Amsterdam, komt al snel uit bij Constant in Beweging. Ga er maar aan staan: het vinden van een evenementenlocatie in Amsterdam die uw gasten nog weet te raken en verrassen. Onze varende evenementenlocaties doen precies dat, en meer. Of het nu gaat om een beurs, bedrijfsfeest of productpresentatie: Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne zijn voor ieder type evenement geschikt. Geen standaard rondvaarten door de grachten, maar spectaculaire (bedrijfs)evenementen tot 600 personen.

Evenement organiseren in Amsterdam

De bijzonderste varende locaties, overheerlijke culinaire traktaties maar ook unieke, spraakmakende evenementen. Dát is Constant in Beweging. Wij ontzorgen u volledig zodat u 'gewoon' gast kunt zijn op uw eigen evenement. Meer dan 25 jaar ervaring in de eventbranche én meerdere bronzen, zilveren en gouden giraffes in onze prijzenkast zijn het bewijs van onze expertise. Wij organiseren uw evenement voor u, met uw bedrijfscultuur en doelstellingen als leidraad. Een evenement en evenementenlocatie Amsterdam? Kies Constant in Beweging!

Partyboot Amsterdam

Onze schepen zijn geen standaard partyboten die de Amsterdamse grachten onveilig maken. Grace Kelly, Jules Verne en Blue Rhapsody zijn evenementenlocaties die in geen enkel opzicht onderdoen voor de gangbare locaties op het land. Doordat wij per schip beschikken over een projectteam, nautische crew, chef-kok en keuken- en horecateam, zijn wij in staat hoogwaardige evenementen neer te zetten op het water. Hoogwaardige evenementen met als onderscheidende factor de constant veranderende omgeving; uw gasten genieten ieder moment weer van een ander 'schilderij' wanneer zij vanaf het topdeck het landschap aan zich voorbij zien trekken.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring