constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties Flevoland

Bent u op zoek naar evenementenlocaties Flevoland? Zoek dan niet verder! Ook in de jongste provincie van Nederland komen onze schepen naar u toe voor de mooiste bedrijfsevenementen. Op onze varende evenementenlocaties zijn u en uw gasten verzekerd van een unieke, gedenkwaardige ervaring. Wij organiseren alle soorten zakelijke evenementen die u zich kunt bedenken: van beurzen, expo's en congressen tot teambuildings, personeelsfeesten en klantendagen. Daarbij nemen wij u alle taken van de organisatie uit handen en schrijven wij altijd een concept op maat uit dat past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Evenementen Flevoland

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van de meest bijzondere evenementen. Niets voor niets wonnen wij al meerdere keren gouden, zilveren en bronzen giraffes. In de omgeving van Flevoland kennen wij tientallen goed bereikbare aanlegplaatsen waar wij uw evenement op maat kunnen organiseren. In overleg met u kiezen we een evenementenlocatie waarbij we altijd rekening houden met de bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Het belangrijkste is echter natuurlijk dat de omgeving past bij de setting van uw evenement. Juist dát maakt evenementen op varende evenementenlocaties zo bijzonder; of u nu een vaart wilt door een industrieel gebied, door de stad of door een natuurgebied - de mogelijkheden zijn eindeloos! Evenementenlocaties Flevoland? Kies een varende locatie!

Partyboot Flevoland

Op zoek naar een partyboot voor een feest in Flevoland? Naast grootse zakelijke evenementen organiseren wij onder andere ook gedenkwaardige bedrijfsfeesten, jubilea, bedrijfsuitjes en themafeesten. Jules Verne, Grace Kelly en Blue Rhapsody zijn veel méér dan alleen maar partyboten, maar kunnen wel degelijk zo ingezet worden. Of u nu van plan bent een evenement of een feest te organiseren; in onderstaand overzicht ziet u een aantal plaatsen in Flevoland waar wij (dicht bij in de buurt) kunnen komen. Neem contact met ons op als u een andere plek in gedachten heeft, dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?