constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Lelystad

Evenementenlocatie Lelystad? Het feit dat zowel Amsterdam als Groningen op nog geen uur rijafstand zijn, maakt Lelystad een verrassend populaire aanlegplaats bij onze opdrachtgevers. Onze schepen zijn eyecatchers in de Batavia Haven, waarbij het Markermeer en het overweldigende VOC schip De Batavia een prachtig decor voor uw nautisch evenement vormen. Ontvang uw gasten op een, unieke en gedenkwaardige locatie en kies voor een varend evenement in de omgeving van Lelystad. Uw gasten stappen aan boord van Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne in een andere wereld, die hen tijdens de vaart een continu veranderend decor biedt. Neem contact op met ons projectteam om de mogelijkheden voor uw evenement door te nemen!

Evenement in Lelystad organiseren met Constant in Beweging

Wanneer u met ons in zee gaat voor de organisatie van uw evenement, bent u er zeker van een unieke happening. Alle evenementen die wij voor onze opdrachtgevers organiseren, zijn namelijk op maat gesneden. Wij zien geen heil in standaard evenementconcepten. U bent niet standaard, uw bedrijf is niet standaard dus is uw evenement ook niet standaard. Wij maken een concept dat past bij uw organisatiecultuur, kernwaarden, boodschap en doelstellingen. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op dit concept ontzorgen wij u desgewenst volledig, door alle taken die horen bij het organiseren van het evenement van u over te nemen.

Partyboot Lelystad

Partyboot Lelystad? Eigenlijk zijn Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne geen partyboten, wat overigens niet wegneemt dat ze wel degelijk zo ingezet kunnen worden. Bij Constant in Beweging spreken we van 'varende evenementenlocaties'. Onze schepen zijn namelijk de perfecte locaties voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en teambuildings, maar bieden ook plaats aan congressen, beurzen en expo's. Wilt u meer informatie over onze schepen of de evenementen die wij daarop organiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, of kijk klik hieronder eerst even verder naar de websites van de schepen zelf!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring