constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Tiel

Wij raden vaak Tiel aan als ligplaats vanwege haar goede bereikbaarheid over de Nederlandse snelwegen, waarbij files vrijwel geen rol spelen.  Mede hierdoor is Tiel voor veel opdrachtgevers een favoriete aanlegplaats bij het organiseren van bijvoorbeeld expo's, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. De haven van Tiel ligt direct aan de oude stadspoort, die een prachtig uitzicht biedt op de Betuwe. Direct hiernaast is voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten. Het prachtige stadje, beroemd geworden door Flipje, biedt ruime mogelijkheden om het evenement aan boord uit te breiden met een programma aan land. Evenementenlocatie Tiel? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Evenement in Tiel organiseren met Constant in Beweging

Evenementen op maat zijn onze specialiteit. Wij organiseren ieder evenement met de bedrijfscultuur en doelstellingen van onze opdrachtgever als leidraad. Dat doen wij vanuit onze visie dat ieder evenement in potentie een impactvol communicatiemoment is, waarbij u een heldere boodschap achterlaat bij uw gasten. Met standaard evenementconcepten hebben wij dan ook niks: uw bedrijf is niet 'standaard', en uw evenement daarom ook niet. Wanneer u akkoord bent met ons voorstel, kunnen wij u volledig ontzorgen en alle taken die horen bij het organiseren van het evenement van u overnemen.

Partyboot Tiel

Liever noemen wij onze schepen geen partyboten, maar varende evenementenlocaties.  Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne zijn namelijk in staat volledige (meerdaagse) congressen, beurzen en expo's te herbergen. Dat betekent echter niet dat de schepen niet als partyboot ingezet kunnen worden! Onze schepen hebben al honderden bedrijven mogen ontvangen voor bedrijfs- en personeelsfeesten, welke keer op keer een spetterend succes zijn! Bekijk hieronder onze 3 totaal verschillende schepen en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken!

 

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring