constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Huizen

Weet u niet precies op welke ligplaats u uw gasten het liefst ontvangt? Als het even in uw buurt ligt, raden wij altijd graag Huizen aan. Huizen is een persoonlijke favoriet van ons: de ligging, de ruimte op de kade, de bereikbaarheid én de parkeergelegenheid bieden de perfecte voorwaarden voor een varend evenement. Het belangrijkste echter: het dorp biedt een prachtig decor waar uw gasten van zullen genieten. Zij stappen op in de schitterende 'haven van het Gooi', een sfeervolle havenplaats met een pittoresk nautisch kwartier met hotelaccommodaties en diverse horecagelegenheden. In deze oude haven zien zij authentieke botters liggen, herinneringen aan de periode van Huizen als belangrijk vissersdorp. Al met al is Huizen een prachtig stukje Nederland waar u uw gasten in stijl kunt ontvangen! Evenementenlocatie Huizen? Kies voor onze varende evenementenlocaties!

Evenement in Huizen organiseren met Constant in Beweging

Standaard eventconcepten: daaraan hebben wij een broertje dood. Uw evenement is namelijk niet standaard: het is een belangrijk communicatiemoment waarin úw bedrijfscultuur en doelstellingen centraal staan. Wij schrijven dan ook altijd een evenementenconcept op maat uit. Wanneer u akkoord bent met dit concept, ontzorgen wij u in het vervolgtraject volledig. Of u nu op onvergetelijke wijze uw nieuwe product wilt presenteren, uw medewerkers wilt trakteren met een spetterend personeelsfeest of een volledige beurs wilt organiseren, wij regelen het gehele evenement van A tot Z.

Partyboot Huizen

Bekijk onze schepen hieronder en ontdek zelf dat Grace Kelly, Jules Verne en Blue Rhapsody veel meer zijn dan slechts partyboten. Onze schepen zijn volwaardige evenementenlocaties, waarop al menig bedrijfsfeest, productpresentatie of (meerdaagse) beurs heeft plaatsgevonden. Bekijk onze varende evenementenlocaties hieronder. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring