constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Utrecht

Een evenement organiseren in een stadse setting voor gasten vanuit het hele land? Kies dan voor Utrecht! Centraal gelegen dus vanuit iedere uithoek van Nederland op aanvaardbare rijafstand. Veel opdrachtgevers gingen u al voor en organiseerden hun varende bedrijfsfeest, productpresentatie, congres of beurs in het prachtige Utrecht. Een van onze aanlegplaatsen, aan de Muntkade, ligt in hartje centrum en op slechts een paar honderd meter van De Jaarbeurs. Stap af van gebaande paden en bied uw gasten een onvergetelijk varend evenement aan. Evenementenlocatie Utrecht? Neem contact op met ons projectteam om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken!

Evenement in Utrecht organiseren met Constant in Beweging

Net zoals in de rest van Nederland, organiseren wij in Utrecht uitsluitend evenementen op maat. Alleen met een tailormade eventconcept kunnen we er voor zorgen dat uw bedrijfscultuur en doelstellingen centraal staan. Dat vinden wij noodzakelijk, omdat wij elk evenement als belangrijk communicatiemoment met uw gasten zien. Een communicatiemoment waarop u de kans heeft een heldere boodschap aan uw gasten en doelgroep over te brengen. Na het schrijven van een concept zijn wij in staat de zorg voor uw evenement geheel uit handen te nemen;  of het nu gaat om het eten, het entertainment, de uitnodigingen of het budgetbeheer, wij zorgen ervoor!

Partyboot Utrecht

U kon hierboven al lezen dat wij veel meer zijn dan alleen partyschepen. Onze schepen zijn namelijk niet alleen geschikt voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes, maar ook voor volledige (meerdaagse) beurzen, expo's, congressen en presentaties. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina 'evenementen', of neem vrijblijvend contact op met ons projectteam om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Partyboot Utrecht? Kies voor Constant in Beweging!

 

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring