Feesten in Duitsland: bedrijfsfeest, Rhein in Flammen en Tour de France

Wat een prachtig weekend hebben onze evenementen- en partyschepen Jules Verne en Grace Kelly achter de rug! Vanuit Eltville en Rüdesheim in Duitsland heeft de Jules Verne unieke evenementen gehad. En de Grace Kelly was zelfs aanwezig bij de start van de Tour de France in Düsseldorf.

Groots bedrijfsfeest

Op de Jules Verne begonnen we met een groots bedrijfsfeest. Vanwege het schitterende weer was het topdeck ingericht met gezellige loungehoeken en langs de reling stonden er voor de zonaanbidders zelfs ligstoelen. Na het uitgebreide buffet en het dessert in walking dinner stijl werd er op het topdeck in de avondzon nog een flinke afterparty gehouden. Met een cocktail van onze cocktailshakers in de hand werd er tot laat in de avond de sterren van de hemel gedanst.

Rhein in Flammen

Op dag 2 waren wij onderdeel van Rhein in Flammen, een jaarlijks evenement in Rüdesheim waar alle naastgelegen dorpen aan de Rhein aan mee doen. In een colonne van 48 schepen kwamen wij langs de mooiste wijnhuizen en kastelen. Onder het genot van heerlijke Duitse sekt en wijnen uit de Rheingau keken de gasten naar een spectaculaire vuurwerkshow die langs de route werd afgestoken.

Tour de France

Naast de start- en finishlijn van de eerste etappe van de Tour de France lag de Grace Kelly. De gasten werden met overheerlijke culinaire traktaties en een cruise over de Rijn in de watten gelegd. Via RIB boten, die langszij van de Grace Kelly kwamen, werden er nieuwe gasten aan boord gelaten.

Zelf bedrijfsfeest organiseren?

En wat nu? Het schip is weer gereed voor het volgende evenement op het water. De lounges zijn weer omgebouwd en alles staat klaar voor het volgende bedrijfsfeest. Bent u voor uw bedrijfsfeest, presentatie, jubileum of ander evenement ook geïnteresseerd in een top locatie op het water? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.