Kerst- of nieuwjaarsfeest 2018

Vier uw kerst- of nieuwjaarsfeest op het water!
Bel voor meer informatie en/of boekingen naar 026-3515181

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw kerst bedrijfsfeest, zakelijke kerstdiner, nieuwjaarsbedrijfsuitje, nieuwjaarsfeest of nieuwjaarsreceptie?

Onze exclusieve evenementen schepen Jules Verne en Grace Kelly hebben nog beperkte beschikbaarheid voor gezelschappen van 50 tot 500 gasten.

Wat kunt u verwachten?

Een onvergetelijk nieuwjaarsfeest met voor ieder wat wils, een schitterende cruise, verrassende culinaire invulling in winterse sferen en entertainment naar wens.

Constant in Beweging komt naar u toe

Met meer dan 150 opstapplaatsen verdeeld over heel Nederland is er ook een handige opstapplaats bij u in de buurt.

Bel voor meer informatie en/of boekingen naar 026-3515181 of , dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Grace Kelly
grace-kelly

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest tot ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig kerstdiner.

Jules Verne
jules

De Jules Verne is een exclusief, bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 650 personen. De bijzondere uitstraling van de Jules Verne, gecombineerd met de ervaren organisatie, maken elk evenement uniek en persoonlijk.

Bel voor meer informatie en/of boekingen naar 026-3515181 of vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Bel voor meer informatie en/of boekingen naar 026-3515181 of vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.