De mensen van
Constant in Beweging
De mensen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow
Slider

Wie zijn wij

Onze medewerkers maken onze organisatie. Constant in Beweging = de mensen die er werken. Wij zijn dan ook trots op ons team waarin iedereen een stap extra wil doen om van uw evenement een onvergetelijk hoogtepunt te maken. Een team dat uit een behoorlijk gemêleerd gezelschap bestaat. Kapiteins en stuurmannen, koks, het sales- en projectmanagersteam, horecamedewerkers.... Graag laten wij u hieronder kennis maken met onze medewerkers.

Daan, Barrie en Jelle

Maak kennis met de stoere mannen die onze schepen door heel Nederland, België en Duitsland manoeuvreren. Onze kapiteins heten u welkom op de schepen en zorgen ervoor dat uw evenement plezierig maar vooral veilig plaatsvindt. Wees niet bescheiden, en vraag gerust eens of u met ze mee mag kijken terwijl ze aan het varen zijn!

Wist u trouwens dat onze kapiteins veel meer doen dan varen alleen? Zo zijn ze verantwoordelijk voor de veiligheid van alle gasten aan boord en ligt het onderhoud van de schepen in hun handen. Maar bovenal zijn zij ook gastheer tijdens uw evenement. Daar hebben we ze ook op geselecteerd: ze kunnen varen als de beste, maar halen allemaal net zo veel plezier uit de omgang met uw gasten.

Erik en Dirk

Cateren? Dat doen we niet. Maar koken, daar zijn onze chefkoks Erik en Dirk de besten in. Erik bereidt de mooiste foodconcepten op de Jules Verne, terwijl Dirk dit op de Grace Kelly doet. Met hun ervaring en creativiteit zijn de ideeën voor gerechten op uw evenement oneindig. Van standaard foodboeken moeten de heren niets weten, ze willen weten wat u en uw gasten lekker vinden! Vervolgens schrijven zij een foodconcept op maat uit, zodat wij precies aan uw wensen kunnen voldoen.

Tijdens het koken maken Erik en Dirk zoveel mogelijk gebruik van eerlijke, natuurlijke producten. Ze houden graag rekening met de seizoenen en denken vanuit een ander perspectief: originaliteit, creativiteit, presentatie, verzorging en hygiëne staan erg hoog in hun vaandel. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar alles wat zij maken is bovenal verdraaid lekker!

Peter, Jane en Sjoerd

Als het een graad of 30 is en er kerstmuziek door het kantoorschip galmt, weten we dat het weer juli is. Hoofd administratie Peter zou het liefst het hele jaar 'Let It Snow', 'Jingle Bells' en 'Last Chrismas' luisteren, maar op veler verzoek is dat door hogere hand beperkt tot de helft van het jaar. De Formule 1-freak is zelf ook een snelheidsduivel, dat bewijst hij wel als hij aan de andere kant van het kantoorschip moet zijn en in volle sprint keer op keer de snelste tijd tussen het achter,- en voordek neerzet.

Aan die andere kant van het schip vindt u Jane, sales en projectmananager voor onze evenementen in Duitsland. Iedere dag kachelt zij tussen Kranenburg en Arnhem om te zorgen dat alles is geregeld voor uw evenement. Bijvoorbeeld door het draaiboek te bespreken met Sjoerd, partymanager van Grace Kelly. Met zijn aanstekelijke lach heet hij uw gasten welkom, die zich direct thuis zullen voelen op 'zijn' schip.

Constant

Als creatief directeur evenementen en operationeel directeur Duitsland houdt Constant  tientallen ballen tegelijk omhoog, net zoals hij dat vroeger in het circus deed. Na een carrière als een van de beste jongleurs uit de scene heeft hij destijds ons bedrijf gestart, welke onder zijn leiding omgetoverd  is tot het evenementenbedrijf wat het nu is.

De beleving voor uw gasten staat voor Constant centraal in alles wat hij doet. Als voormalig performer en entertainer weet hij als geen ander hoe wij uw gasten een geweldig evenement kunnen bezorgen. Die ervaring neemt hij dan ook mee in het bedenken en uitrollen van creatieve eventconcepten, iets wat hij inmiddels ook alweer meer dat 25 jaar doet. De 2 gouden giraffes die hij in zijn loopbaan met Constant in Beweging gewonnen heeft, zijn de ultieme bekroning op zijn werk.

Suzanne

Suzanne laat dingen pas los als ze zéker weet dat ze geregeld zijn, Suzanne en haar telefoon zijn dan ook onafscheidelijk van elkaar. Zelfs op moment van schrijven, wanneer Suzanne eigenlijk vakantie heeft, bestookt zij haar collega's met mailtjes en telefoontjes. Pas als zij haar overtuigd hebben dat alles goed gaat, durft ze te genieten van haar cocktail en uitzicht.

Perfectie is de standaard voor Suzanne. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de budgetten die ze tot haar beschikking krijgt om uw evenement te organiseren, en gaat met niets minder akkoord dan een evenement met alleen maar lachende gezichten.

Don, Harry en Lukas

Uit eten gaan met Lukas vindt - naar eigen zeggen - niemand leuk. Tijdens zijn horeca studies en stages is hij namelijk behoorlijk kritisch geworden, waardoor hij alleen maar let op wat er goed en fout gaat. Deze scherpte neemt hij echter ook mee naar Jules Verne, waardoor hij ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat doet hij samen met collega partymanager Johan en assistent-partymanager Harry.

Laatstgenoemde is een harde werker pur sang. Sjouwen, rammen, duwen, knallen: hij doet het met een glimlach, Samen met de rest van het team denkt hij in oplossingen, waarmee hij er altijd voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Stuurman Don heeft ons stiekem al verlaten, maar wij hebben het gevoel dat we hem nog wel eens terug gaan zien....

Johan

Een oververhitte dag op kantoor Arnhem. Het is druk, maar het is vooral de temperatuur die de meeste collega’s naar het hoofd stijgt. De airconditioning werkt, maar is vergeten aan te zetten. Dan komt de redder in nood binnen met een breed scala aan ijsjes. Dat zou hij die dag overigens drie keer doen. Het is precies hoe we partymanager Johan kennen. Samen met collega's Harry en Lukas zorgt hij ervoor dat gasten aan boord van de Jules Verne niets te kort komen.

De carrière van Johan is probleemloos ‘bewogen’ te noemen. Zo is hij door defensie uitgezonden geweest tijdens de golfoorlog, maar is hij ook beheerder geweest van het Kulturhus in Ulft. Allemaal ervaringen die hij meeneemt in zijn werk aan boord van Jules Verne. Daarnaast heeft hij een culinaire achtergrond, waarin hij onder andere een eigen restaurant heeft gehad. Hij is dan misschien geen onderdeel van het keukenteam; hij weet als leermeester kok/kelner maar al te goed wat zijn gasten geserveerd krijgen.

Kevin

Hij treedt niet veel op de voorgrond, maar is zo'n man waarvan je pas écht weet hoeveel hij doet, als hij er even niet is. Kevin is de man die altijd rustig blijft en het overzicht bewaart. In alle rust leidt hij als bedrijfsleider de processen aan boord van onze vloot in goede banen.

Op die manier zorgt hij ervoor dat alle creatieve uitspattingen van het projectteam ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Kevin fixt het!