Amsterdamse havens

Amsterdam snelst groeiende economie is direct verbonden aan de havens. De partyschepen van Constant In Beweging zijn dan ook veelal aanwezig op evenementen in en rond de havens van Amsterdam. Feestelijke en zakelijke evenementen boarden het hele jaar door op de verschillende aan- en afmeerplaatsen die Amsterdam en haar havens rijk is. De Ruyterkade direct gelegen achter het Centraal station of de kades achter de Cruise terminal en het Mövenpick hotel bieden vele mogelijkheden en belangrijker nog, goede parkeergelegenheden voor uw gasten.

Partyschepen Amsterdam

De partyschepen van Constant In Beweging behoren tot de geaccrediteerde vloot van SAIL 2015 en hebben tijdens het grootse event toegang tot de IJ haven alwaar het decor van een armada van historische zee schepen uw event verrijken.

Met het Scheepvaart museum, en het Muziekgebouw aan het IJ kunt u in combinatie met een van onze schepen uw event of congres volop in beweging laten blijven. Ons salesteam maakt graag, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, een afspraak met u om Amsterdam samen met u op een nautische manier te verkennen.

Offerte aanvragen