constantinbeweging-header-1500
unieke evenementen
Op unieke eventlocaties

Giving Europe logo

Giving Europe

De bijnaam van Giving Europe? ‘De no-nonsense groothandel van de relatiegeschenkenbranche’. Een bijnaam waar zij trots op zijn. Sinds de oprichting in 2001 is het hoofdkantoor van Giving Europe gevestigd in Tiel, maar tegenwoordig is Giving Europe actief in heel Europa, Afrika, Azië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Giving Europe onderscheidt zich doordat zij klanten altijd als partners zien. Partners voor wie zij een structurele bijdrage aan het succes leveren door te adviseren bij het inzetten van relatiegeschenken. Voor meer informatie kijk je op de website van Giving Europe.

De opdracht

Ieder jaar maakt Giving Europe haar opwachting op de PSI-beurs, waar zij als standhouder aanwezig is. In 2016 kwam bij ons voor het eerst de vraag of wij het evenement wilden organiseren op de Jules Verne. Na een succesvolle eerste editie mochten wij in januari 2017 en daarna in januari 2018 opnieuw de gasten van Giving Europe ontvangen tijdens de terugkerende diner- en feestavond. Uitgangspunt was het organiseren van een spetterend relatie-evenement in Düsseldorf, met een passend entertainmentprogramma voor 375 gasten.

Giving Europe eten Giving Europe drank

Het evenement

Onze aanpak begint altijd bij het goed leren kennen van onze opdrachtgever. Alleen dan is het mogelijk om een evenement goed aan te laten sluiten bij de bedrijfscultuur van een organisatie. Daarnaast wordt een evenement altijd georganiseerd met een duidelijk doel. Wij willen deze doelstellingen duidelijk in kaart brengen voor we aan de slag gaan.

In 2018 kenden we elkaar natuurlijk al, waardoor we snel konden beginnen met het uitschrijven van een concept. De gasten van Giving Europe werden geheel in nautische stijl ontvangen aan de kade van Düsseldorf met een aantal heerlijke aperitieven en warme én koude lekkernijen. Na een welkomstwoord is een internationale foodmarket geopend met heerlijke Italiaanse, Spaanse en Marokkaanse gerechten, charcuterie en kazen uit alle uithoeken van Europa.

Uiteraard was er ook nog ruimte voor een uitgebreid assortiment aan desserts. Tijdens het diner maakten de gasten een prachtige cruise in Düsseldorf, terwijl de door Giving Europe zelf aangedragen band de mensen op de dansvloer in vuur en vlam zette.

Giving Europe over Constant in Beweging

We kwamen in contact met Constant in Beweging en vanaf de eerste kennismaking werden we overstelpt met vragen; wat doet Giving Europe, waarom organiseren jullie deze klanten avond, hoe werden evenementen eerder vorm gegeven, wie zijn de klanten,…

Elk antwoord werd gevolgd door een extra vraag hetgeen ons ertoe aanzette onze plannen nog beter te bekijken, niets aan het toeval over te laten. 3 fantastische avonden waren het gevolg van nauwe samenwerking met en veel advies van Constant in Beweging. Vriendelijke staff die op elk vlak met ons meedacht. We hebben onze partners hierdoor kunnen verrassen en banden kunnen versterken.