constantinbeweging-header-1500
Jules Verne
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Jules Verne
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Jules Verne
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Jules Verne
Welkom aan boord
previous arrow
next arrow

Cases

Van uw evenement een gegarandeerd succes maken. Dat is waar wij goed in zijn. Met Jules Verne zijn wij in staat unieke concepten neer te zetten die voldoen aan de doelstellingen van uw evenement en aansluiten bij uw merk en doelgroep. Opdrachtgevers maken een budget vrij; wij voelen ons verantwoordelijk om dat budget om te zetten in meetbare resultaten. Wij zijn trots op iedere opdrachtgever die met ons in zee gaat. Het succes van uw evenement is onze enige doelstelling. Uw tevredenheid is onze drijfveer. De verhalen van onze tevreden opdrachtgevers delen wij graag met u, omdat wij blij zijn met het behalen van de doelstellingen van de mensen waar wij mee werken.

← Terug naar Jules Verne

40-jarig jubileum

Opdrachtgever: Jysk Nederland en België
De opdracht: Een feestelijke avond met lekker eten in Pirates stijl, ter ere van het 40-jarige bestaan
De sfeer: Pirates of the Caribean Cruise met o.a. dj, waarzegster en table-magic piraat met papegaai
Aantal gasten: 500

Afscheid Havenvoorzitter & viceburgemeester Antwerpen

Opdrachtgever: Havenbedrijf Antwerpen / Port of Antwerp
De opdracht: mooie afscheidsavond met culinair hoogstaand eten voor internationale gasten
De sfeer: informele gezelligheid met bijpassende speeches en entertainment
Aantal gasten: 450

Jaarlijkse varende beurs 1999 – 2018 (vanaf 2019 op Blue Rhapsody)

Opdrachtgever: Technische Unie
De opdracht: het helpen organiseren van een door heel Nederland rondvarende vakbeurs, waarbij de bezoeker niet de beurs opzoekt, maar de beurs de bezoeker! In twee maanden tijd worden meer dan 20 steden aangedaan.
De sfeer: het schip omgebouwd tot beursvloer met meer dan 100 exposanten. Doordat men zich op een schip begeef en niet alle bezoekers op één dag worden ontvangen maar verdeeld over meer dan 20 beursdagen, is er meer tijd en aandacht voor échte ontmoetingen.
Aantal gasten: 600 per beursdag

45-jarig bestaan

Opdrachtgever: Emo
De opdracht: een sfeervolle avond organiseren waarbij de onderlinge verbondenheid en trots op EMO centraal staan. Vanwege de oprichting van EMO in 1973 was de voorkeur een feest in jaren ’70 thema.
De sfeer: Jaren ’70 disco met dj’s en bands in Hal 4 en een ware EMO FM radioshow tijdens het diner op de Jules Verne, dat onderdeel was van het evenement.
Aantal gasten: 500

Diner en feestavond ter afsluiting van PSI-beurs

Opdrachtgever: Giving Europe
De opdracht: uitgangspunt was het organiseren van een spetterend relatie-evenement in Düsseldorf, met een passend entertainmentprogramma voor 375 gasten.
De sfeer: De gasten van Giving Europe werden geheel in nautische stijl ontvangen aan de kade van Düsseldorf met een aantal heerlijke aperitieven en warme én koude lekkernijen. Na een welkomstwoord is een internationale foodmarket geopend met heerlijke Italiaanse, Spaanse en Marokkaanse gerechten, charcuterie en kazen uit alle uithoeken van Europa.Uiteraard was er ook nog ruimte voor een uitgebreid assortiment aan desserts. Tijdens het diner maakten de gasten een prachtige cruise in Düsseldorf, terwijl de door Giving Europe zelf aangedragen band de mensen op de dansvloer in vuur en vlam zette.
Aantal gasten: 375