constantinbeweging-header-1500
Jules Verne
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Jules Verne
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Jules Verne
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Jules Verne
Welkom aan boord
previous arrow
next arrow

Maak kennis met de crew van Jules Verne

Onze mensen staan met open armen klaar om u en uw gasten te ontvangen. Bij de crew van Jules Verne staan uw gasten namelijk altijd centraal. In eerste instantie zijn zij allemaal gastheer of gastvrouw voor uw genodigden. Wij zijn trots op onze vaste crew, mensen die zich verantwoordelijk voelen voor een goed verloop van uw evenement. Hieronder maakt u kennis met ze.

← Terug naar Jules Verne

Sarah & Jane – Accountmanagers

Sarah en Jane zijn uw rots in de branding bij de organisatie van uw evenement. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de dag van een evenement zelf, maar het gehele voor- én natraject is minstens zo belangrijk voor een goed gevoel rondom uw evenement. Vanaf het eerste contact zorgen onze accountmanagers Sarah en Jane ervoor dat de volledige organisatie van uw evenement vlekkeloos verloopt. De eventbranche zit in hun genen en wij zijn dan ook mede dankzij hen in staat uw evenement van A tot Z te organiseren.

“Wij genieten er beide van om het de opdrachtgever zo makkelijk mogelijk te maken. Om ze dingen uit handen te nemen. Laat hun zorg maar onze zorg zijn, dat is ons werk. Allebei vinden we het daarnaast leuk om er net dat beetje extra werk in te stoppen. Geen standaardfeestje maar met een opdrachtgever meedenken over bijvoorbeeld het entertainment en de decoratie. Als alle puzzelstukjes dan op een evenement samenkomen,  sta je echt te genieten. En dat is zeker zo wanneer collega’s en opdrachtgevers hun waardering uitspreken. Als we een mailtje krijgen van een tevreden opdrachtgever, dan is onze week sowieso weer goed. En dan spreken we namens de gehele crew!”

Jeroen – Kapitein

Varen zit Jeroen in het bloed. Letterlijk, want zo’n beetje heel de familie van Jeroen zit in ‘de vaart’. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij en Daan, de kapitein van zusterschip Blue Rhapsody, verre neven van elkaar zijn. En net als zijn neef, is kapitein zijn van één van de schepen van Constant in Beweging voor hem meer dan varen alleen. “De omgang met gasten en collega’s maakt het een heel bijzondere positie, veel afwisselender dan wanneer je in de ‘gewone’ binnenvaart werkt. En je maakt natuurlijk de gaafste evenementen mee!”

Joost – Chef-kok

Cateren? Dat doen we niet. Maar koken, daar is Joost de beste in. Met zijn ervaring en creativiteit zijn de ideeën voor gerechten oneindig. Van foodboeken moet hij niets weten, hij wil weten wat u en uw gasten lekker vinden! Vervolgens schrijft hij een foodconcept op maat. Tijdens het koken maakt Joost gebruik van eerlijke, natuurlijke producten. Originaliteit, creativiteit, presentatie, verzorging en hygiëne staan erg hoog in zijn vaandel. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar alles is bovenal verdraaid lekker!

“In tegenstelling tot in een restaurant, is bij Constant in Beweging écht geen dag hetzelfde. We  koken wat de opdrachtgever lekker vindt. Dat betekent dat ik iedere keer weer creatief mag zijn. Als ik de keuken uitloop en het voordek opstap, is ook de omgeving iedere keer weer anders. Daar geniet ik van. Daarnaast zijn we als team veel hechter omdat we soms meerdere dagen achter elkaar aan boord zijn. We zijn echt een soort vriendengroep aan boord. Je merkt ook aan de gasten dat ze een andere beleving hebben dan wanneer ze in een restaurant zijn. Het eten is vaak ook het eerste waar ze na een evenement over napraten. Als ze dan tevreden van boord stappen en lekker hebben gegeten, heb ik een topdag!”

Gerard – Stuurman

Gerard is stuurman op de Jules Verne. Wees niet bescheiden, en vraag gerust eens of u met hem en Jeroen mee mag kijken terwijl zij aan het varen zijn! Wist u trouwens dat onze nautische crew veel meer doet dan varen alleen? Zo zijn ze verantwoordelijk voor de veiligheid van alle gasten aan boord en ligt het onderhoud van de schepen in hun handen. Maar bovenal zijn zij ook gastheer tijdens uw evenement. Daar hebben we ze ook op geselecteerd: ze kunnen varen als de beste, maar zij halen net zo veel plezier uit de omgang met uw genodigden.

Bernie – Assistent Partymanager

Bernie staat u in zeven talen vloeiend te woord. We zijn sowieso reuzeblij dat we hem aan boord hebben, maar dat is zeker het geval wanneer we een internationaal gezelschap aan boord hebben. Samen met partymanager Johan zorgt hij ervoor dat uw evenement op de dag zelf vlekkeloos verloopt. Bernie is een harde werker pur sang. Sjouwen, rammen, duwen, knallen: hij doet het met een glimlach, Samen met de rest van het team denkt hij in oplossingen, waarmee hij er altijd voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Het en Johan hebben aan één blik genoeg: zij zijn perfect op elkaar ingespeeld. Uw evenement is bij hen in goede handen!

Johan –  Partymanager

Een oververhitte dag op kantoor Arnhem. Het is druk, maar het is vooral de temperatuur die de meeste collega’s naar het hoofd stijgt. De airconditioning werkt, maar is vergeten aan te zetten. Dan komt de redder in nood binnen met een breed scala aan ijsjes. Dat zou hij die dag overigens drie keer doen. Het is precies hoe we partymanager Johan kennen. Samen met collega Bernie zorgt hij ervoor dat gasten aan boord van de Jules Verne niets te kort komen.

De carrière van Johan is probleemloos ‘bewogen’ te noemen. Zo is hij door defensie uitgezonden geweest tijdens de golfoorlog, maar is hij ook beheerder geweest van het Kulturhus in Ulft. Allemaal ervaringen die hij meeneemt in zijn werk aan boord van Jules Verne. Daarnaast heeft hij een culinaire achtergrond, waarin hij onder andere een eigen restaurant heeft gehad. Hij is dan misschien geen onderdeel van het keukenteam; hij weet als leermeester kok/kelner maar al te goed wat zijn gasten geserveerd krijgen.