constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke bedrijfsfeesten
op het water
constantinbeweging-header-1500 - copy
Unieke bedrijfsfeesten
op het water
constantinbeweging-header-1500
Unieke bedrijfsfeesten
op het water
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke bedrijfsfeesten
op het water
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke bedrijfsfeesten
op het water
previous arrow
next arrow

Op zoek naar een unieke feestlocatie op het water?

Met Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne hebben wij drie zeer interessante opties voor wie op zoek is naar een unieke feestlocatie op het water. Of het nu gaat om een jubileum, zomerfeest, kerstfeest, personeelsfeest of haringparty; u kunt bij ons altijd terecht voor een unieke ervaring voor 50 tot 600 personen. Ieder schip heeft haar eigen thema, specs en voordelen zodat er altijd een keuze is die past bij het feest dat u in gedachten heeft.

Varende feestlocaties: geschikt voor ieder bedrijfsfeest

Onze varende evenementenlocaties zijn geschikt voor ieder type bedrijfsfeest, waar we heel af en toe ook de gasten van de meest bijzondere privé-evenementen mogen ontvangen. Vanwege het exclusieve karakter van de schepen komt het niet vaak voor, maar we hebben bijvoorbeeld een aantal prachtige bruiloften aan boord van Grace Kelly mogen organiseren. Onze focus ligt op het organiseren van unieke en memorabele feesten, welke soort dit dan ook mag zijn. Wij zien uw evenement niet alleen als een 'leuk feestje', maar als een belangrijk communicatie-instrument. Een moment waarop u zowel uw mensen als uw organisatie voor het voetlicht brengt. Een moment ook waarop u uw gasten een duidelijke boodschap meebrengt.

Constant in Beweging: meer dan alleen een unieke feestlocatie op het water

De schepen van Constant in Beweging zijn meer dan slechts feestlocaties. Het woord 'partyschepen' nemen wij dan ook liever niet in de mond. Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne zijn volledige evenementenlocaties, die ook geschikt zijn voor onder andere beurzen, congressen en productpresentaties. Daarnaast zijn wij in staat uw feest of evenement volledig te organiseren. Met meer dan 25 jaar ervaring, onder anderen bekroond met twee gouden giraffes, weten wij wat het inhoudt om zowel grote als kleinere evenementen te organiseren. Daarbij voelen wij ons volledig verantwoordelijk voor uw budget en doelstellingen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevende schip in de branche

Modern en tijdloos

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring