constantinbeweging-header-1500
unieke evenementen
Op unieke eventlocaties

Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. De klanten van Technische Unie zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Technische Unie en Constant in Beweging

Technische Unie en Constant in Beweging zijn al meer dan 35 jaar intensieve partners. Zo mochten we in het verleden het Technische Unie Leverancierscongres organiseren, waar Maarten Bouwhuis de TU Nieuwsshow presenteerde. LiveLab verzorgde de weergaloze audiovisuele content, waarbij een 20×8 meter scherm één van de smaakvolle blikvangers was. Na afloop deden de genodigden zich te goed aan de lekkere hapjes, die Constant Culinair op verschillende punten live bereidde op basis van pure, dagverse ingrediënten. Daarnaast biedt Jules Verne al meer dan 25 jaar het decor voor de varende beurs van Technische Unie: de TU-Boot.

De TU-boot

De TU Boot is een vakbeurs die zicht richt op alle professionele afnemers van installatiematerialen op het gebied van Elektrotechniek, Draad, Kabel en Licht, Sanitair, Verwarming en Klimaattechniek, Gereedschap, Persoonlijke beschermingsmiddelen en Werkkleding. Deze afnemers zijn veelal werkzaam in woningbouw, utiliteit, industrie, (semi) overheid of detailhandel. Met ruim 100 standhouders komt deze beurs naar de klant toe in plaats van andersom!

In een periode van ongeveer anderhalve maand maakt een uitgekiend vaarschema het mogelijk om Zaandam, Alkmaar, Nijkerk, Maastricht, Venlo, Nijmegen, Veghel, Den Bosch, Breda, Middelburg, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Schiedam, Nieuwegein, Rhenen, Arnhem, Deventer, Zwolle, Groningen, Leeuwarden, IJmuiden, Huizen en Breda aan te doen.

Technische Unie is daarnaast een belangrijke partner bij de ontwikkeling van ons nieuwe schip Blue Rhapsody, waarbij zij als belangrijke opdrachtgever direct meedenken over de invulling van het schip. De TU-boot vaart in 2018 dan ook voor het laatst met Jules Verne, en zal in 2019 haar klanten opzoeken op Blue Rhapsody!