Versterking voor team Nederland met de komst van Valerie

Eén nieuw schip, een heleboel nieuwe mensen. De komst van Blue Rhapsody gaat vanzelfsprekend gepaard met de komst van meerdere nieuwe collega’s. Onder andere twee nieuwe kapiteins én een nieuwe chef-kok zijn al aan boord gestapt. Vandaag laten we je echter kennis maken met een nieuw gezicht in ons kantoorteam, want meer schepen betekent uiteraard ook meer evenementen!

Aruba en Barcelona

We zijn dan ook heel erg blij met de komst van Valerie (21). Ze zal team Nederland in eerste instantie ondersteunen met de productie van evenementen, om in een later stadium ook salestaken op zich te nemen. Een betere leerschool kan ze zich daarbij niet wensen: met Sanne en Suzanne komt ze in een team terecht dat samen meer dan 20 jaar eventervaring heeft.

Na de Havo koos Valerie op 16-jarige leeftijd voor de MBO opleiding Hotelmanagement, om 2 jaar later te beginnen aan de HBO opleiding Hotel en Eventmanagement. Na stages in Aruba en Barcelona én het afronden van haar opleiding was het haar vader die haar op het idee bracht te solliciteren bij Constant in Beweging. Hij had zelf ervaring met de evenementen van Constant in Beweging, en vond het ‘echt een bedrijf voor zijn dochter’. Na een aantal kennismakingen vond Valerie dat zelf ook, en zo geschiedde.

Ervaring opdoen

Haar ervaring deed ze tijdens haar opleiding onder andere op bij Buitenpoort Catering, Hotel Arts (Barcelona), een resort op Aruba en de Make-a-Wish Foundation, waar ze evenementen gebaseerd op de wensen van kinderen organiseerde en tegelijkertijd onderzoek deed naar de betrokkenheid van vrijwilligers.

Buiten het werk om noemt Valerie zichzelf vooral een ‘echt familiemens’. Ze gaat graag uit eten met haar gezin, opa’s en oma’s, en houdt van gezelligheid. Een échte huismus is ze niet, want ze gaat er ook graag op uit. Stappen, winkelen, en reizen. Er staat dan ook nog veel op haar verlanglijstje: op safari in Afrika, Indonesië of Bangkok bezoeken en een stedentrip in de Verenigde Staten; New York of Miami.

Zin in

Valerie heeft er zin in, maar vind het ook wel spannend omdat het haar eerste échte baan is. Ze vind het in ieder geval fijn om te beginnen met productie, omdat ze daar ook haar sterke punten liggen. “Ik kan goed plannen en ben gestructureerd, ondernemend en heb doorzettingsvermogen. Ik zou mezelf als lief en zorgzaam omschrijven, maar kan ook pittig zijn wanneer dat nodig is. Waar ik over vijf jaar ben? Geen idee, ik begin echt net! Ik wil vooral ervaring opdoen en kijken wat ik het leukste vind om te doen. Als ik iets móet zeggen: dan heb ik ooit een eigen zaak en een paar kinderen. Met de nadruk op óóit!