constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Zaandam

In de luwte van Amsterdam, maar met het comfort van de provincie, is Zaandam een ideale opstapplaats voor uw varende evenement. De stad heeft ruime parkeergelegenheid aan de kade en de vaarroute vanuit Zaandam leidt u langs de wereldberoemde Zaanse Schans. Uw gasten zullen zich aan boord in een prentenboek uit lang vervlogen tijden wanen. Voor uw gasten van ver heeft Zaanstad met het  Inntel Hotel een ware attractie op 4 sterren niveau. Het gebouw is geheel opgebouwd uit tientallen op elkaar gestapelde Zaanse huisjes. Menig Japans toerist stuurt zijn eerste selfie uit Holland voor dit unieke bouwwerk. Evenementenlocatie Zaandam? Kies voor Constant in Beweging!

Evenement in Zaandam organiseren met Constant in Beweging

Wij hebben niets met standaard eventconcepten. Geen enkele opdrachtgever en geen enkel evenement is voor ons namelijk 'standaard'. In onze ogen is ieder evenement een unieke communicatiemogelijkheid voor uw bedrijf met uw doelgroep. We schrijven dan ook al onze eventconcepten uit met de bedrijfscultuur en doelstellingen van onze opdrachtgever als leidraad. Wanneer u zich kunt vinden in het door ons geschreven concept, ontzorgen wij u desgevraagd van A tot Z. Expo, bedrijfsfeest of congres: wij nemen u alle taken rondom het organiseren van uw evenement uit handen.

Partyboot Zaandam

Wie onze schepen hieronder bekijkt, concludeert al snel dat Jules Verne, Grace Kelly en Blue Rhapsody meer zijn dan alleen partyboten. Het zijn varende evenementenlocaties, volwaardige oplossingen voor grote en kleinere zakelijke evenementen. Ieder schip heeft zijn eigen sfeer. Klik in het overzicht hieronder voor meer informatie over onze schepen!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring