Zakelijke evenementen zijn het specialisme van Constant in Beweging. We organiseren, in goed overleg met u, een evenement op maat. We gaan altijd voor een origineel concept met een unieke invalshoek, waarbij we uw boodschap nooit uit het oog verliezen. Wij regelen het volledige zakelijke evenement van A tot Z, zodat u zich optimaal kunt richten op uw gasten of bezoekers. Wij hebben zeer brede ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen, van een feestelijk bedrijfsuitje tot een volledige beurs of congres. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of een meerdaags event, ons evenemententeam zorgt ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Wilt u ook terugkijken op een geslaagd zakelijk evenement? Neem voor informatie over alle mogelijkheden dan gerust contact met ons op.

Werkwijze zakelijk evenement

Elk zakelijk evenement begint met een goed gesprek. We gaan graag met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. Natuurlijk denkt ons creatieve team, met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van events, met u mee. De uitkomst van dit gesprek wordt uitgewerkt tot een concreet plan met bijpassend draaiboek. Op de dag(en) van evenement zelf zorgt het productieteam dat alles in goede banen en volledig naar wens verloopt. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken en uw bezoekers gaan met een goed gevoel naar huis.

Events op maat

Het organiseren van een evenement is maatwerk. Daarom verdiepen wij ons goed in de business- marketingdoelstelling van uw organisatie en het event. U kunt op ons rekenen voor het organiseren van onder andere:

  • bedrijfsuitje of bedrijfsfeest
  • vergadering
  • beurs, congres, meeting of expo
  • productpresentatie of lancering
  • roadshow
  • seminar
  • opening
  • klanten- of relatie evenement
  • brand event

Zakelijke evenementen locaties

Voor het organiseren van zakelijke evenementen beschikt Constant in Beweging over een aantal unieke locaties: de partyschepen Grace Kelly en Jules Verne. Een intiem diner met op de achtergrond de haven van Rotterdam of een meerdaagse beurs die naar de bezoekers toe komt, het is allemaal mogelijk aan boord van onze schepen. Het maakt uw event nog net even wat bijzonderder. Er zijn opstapplaatsen op een groot aantal locaties in Nederland, België en Duitsland.

Meer informatie /offerte

Wilt alles weten over de mogelijkheden voor het organiseren van uw zakelijke evenement? Neem dan gerust contact met ons op of vraag hier direct een offerte aan.