constantinbeweging-header-1500
unieke evenementen
Op unieke eventlocaties

Brezan logo

Brezan / PartsPoint

Brezan, onderdeel van Parts Point Group, is dé leverancier in automaterialen. Met een totaaloplossing voor onder andere vrije garagisten, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven zorgt ze ervoor dat de juiste auto-onderdelen altijd op de juiste tijd op de juiste plaats zijn. Dat geldt ook voor accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast haar uitgekiende auto-onderdelen-assortiment ondersteunt Brezan autobedrijven ook met technische data, support en diverse garage concepten.

De opdracht

In samenwerking met Constant in Beweging organiseren Brezan en haar vooraanstaande leveranciers met regelmaat de vakbeurs 'Brevak' op Jules Verne. Met meer dan 50 leveranciers is de varende expo vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste noviteiten en productpresentaties in de autobranche. Voor de editie van 2016 wilde Brevak opnieuw met Constant in Beweging aan tafel voor een expo voor 7.000 tot 8.000 gasten, waarbij in drie weken 15 verschillende steden door heel Nederland (en 1 dag Antwerpen) aangedaan zouden worden. Een opdracht die wij maar al te graag op ons namen.

Het evenement

Ook in 2016 hebben wij ons schip Jules Verne mogen inzetten voor de Brevak. Geen statisch beursgebouw waar gasten vanuit het hele land naartoe moeten komen, maar een expo die naar de gasten tóe komt! Dankzij een uitgekiend vaarschema is het gelukt om iedere werkdag een andere locatie aan te doen. Vanaf het startpunt in Arnhem is gevaren naar Nijmegen, Sittard, Den Bosch, Breda, Schiedam, Antwerpen, Nieuwegein, Amsterdam, Ijmuiden, Huizen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Deventer. Tijdens de varende expo hebben we de Jules Verne volledig omgebouwd tot Brevak-schip.

Met meer dan 50 standhouders was het aan boord een snoepwinkel voor iedereen die affiniteit heeft met auto-techniek. Uiteraard was er naast het inhoudelijke programma ook ruimte voor entertainment. Denk aan een circuit voor bestuurbare auto's op het topdeck, een swingende DJ en een dartruimte waar gasten het konden opnemen tegen Co Stompé. Omdat er meer gasten verwacht werden dan voorgaande jaren, is ook een programma op de verschillende kade's neergezet. In samenwerking met Movico, de grootste marketing roadshow-specialist ter wereld, reisde een mobiel beursconcept aan land dagelijks mee.

Een evenement bij Constant in Beweging begint altijd met een intensieve kennismaking met de opdrachtgever. Het scheelde dan ook dat Constant in Beweging en Brezan elkaar al jarenlang door en door kennen. Wij organiseren een evenement altijd met de bedrijfscultuur en doelstellingen van de opdrachtgever als leidraad. Wij zijn trots op onze samenwerking met Brezan en kijken nu al uit naar de volgende Brevak.

Brezan / PartsPoint over Constant in Beweging

Met Constant in Beweging is het organiseren van een evenement een feestje. Ze denken mee, doen goede voorstellen en kunnen zich goed in het publiek van het evenement verplaatsen. Of het nu CEO’s of monteurs zijn, ze weten ze te raken. Dat is kwaliteit.