constantinbeweging-header-1500 - copy
Brand Event organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Brand Event organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Brand Event organiseren

Wilt u een onderscheidend brand event organiseren? Dan bent u bij Constant in Beweging aan het juiste adres. Uw brand event is bij ons in goede handen: al meer dan 25 jaar organiseren wij onvergetelijke (zakelijke) evenementen. Wij zien een brand event als een unieke gelegenheid om niet alleen uw merk op de kaart te zetten, maar ook om de relatie met uw gasten te versterken. Onze drie schepen Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne zijn dan ook uitermate geschikt om plaats te bieden aan een evenement dat bij uw gasten in het geheugen gegrift zal blijven staan. Brand event organiseren? Neem direct vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Brand Event organiseren in samenwerking met Constant in Beweging

Wanneer wij u een voorstel mogen doen voor de invulling van uw brand event, dringen wij eerst aan op een oprechte kennismaking. Dit omdat ieder evenement in onze ogen een duidelijke doelstelling heeft. Wanneer wij u en uw bedrijf écht hebben leren kennen, schrijven we een concept uit dat volledig aansluit bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Indien akkoord, nemen wij u de volledige organisatie uit handen waardoor u alleen nog oog hoeft te hebben voor de inhoud en uw gasten. Van de uitnodigingen tot het eten, wij regelen alles van A tot Z!

Brand Event? Bekijk onze schepen!

Met trots presenteren wij onze drie varende evenementenlocaties. Als eerste is daar Jules Verne, het schip dat al jarenlang aantoont een decor te kunnen bieden voor de meest uiteenlopende eventconcepten. Jules Verne is een ware varende kameleon; ze kan in ieder gewenst thema omgebouwd worden. Grace Kelly en Blue Rhapsody zijn de schepen waarvan u bij binnenkomst direct twee dingen zeker weet: dat u uw evenement hier wil laten plaatsvinden én dat er verder niets meer aan boord hoeft te gebeuren. Ons oogappeltje Grace Kelly is een luxueus Yacht, dat volledig ingericht is in jaren '50 Monaco stijl. Blue Rhapsody hebben we in 2019 volledig nieuw laten bouwen, en is het modernste schip in de Europese wateren. Klik hieronder door voor meer informatie!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring