constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Partyboot Arnhem

Partyboot Arnhem? Doordat wij drie unieke varende eventlocaties tot onze beschikking hebben, zijn wij in staat voor ieder feest een juiste oplossing te bieden. Uw gasten waaien uit op het topdek terwijl de Rijnkade, uiterwaarden en natuurgebieden aan hen voorbijtrekken. Tegelijkertijd genieten zij van de mooiste culinaire gerechten of nemen zij deel aan het spetterende feest op de dansvloer. Daarbij ontzorgen wij u op alle gebieden die komen kijken bij het organiseren van een gedenkwaardig evenement.

Onze schepen inzetten als partyboot

De woorden partyschip en partyboot nemen wij eigenlijk liever niet in de mond.  Onze schepen zijn namelijk heel erg veel meer dan dat. Of het nu gaat om een beurs, een congres, een statig diner, een brand event of een weergaloos (bedrijfs)feest; onze schepen zijn voor ieder evenement tot 600 personen geschikt. Doordat wij per schip over een eigen chef-kok en keukenteam, projectteam en partymanager beschikken, zijn we in staat om u volledig te ontzorgen. Voordat wij dat doen, adviseren wij u graag vrijblijvend met uw wensen en gastenaantal als leidraad. Overweegt u Grace Kelly, Blue Rhapsody of Jules Verne voor uw feest? Neem dan contact met ons op.

Partyboot Arnhem: drie uitstekende keuzes

Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne. Drie spectaculaire varende evenementenlocaties, met ieder een eigen aansprekend verhaal. Wie op zoek is naar een partyboot komt als eerst bij Grace Kelly uit. Het meest intieme schip in onze vloot kan tot 250 mensen aan boord ontvangen, en staat voor luxe en elegantie. Met haar jaren '50 Monaco uitstraling, is een onvergetelijke ervaring voor uw gasten gegarandeerd. Wanneer u een groter feest in gedachten hebt, kiest u voor Blue Rhapsody of Jules Verne. Blue Rhapsody is onze nieuwste locatie, en is in 2019 van de grond af gebouwd als evenementenschip. Blue Rhapsody is het modernste schip in de markt, zowel qua techniek als qua inrichting, en is als plug-and-play locatie direct klaar voor gebruik. Bijzonder aan Jules Verne is dat we dit schip volledig kunnen ombouwen naar het thema van uw evenement. Zowel Blue Rhapsody als Jules Verne zijn geschikt voor events tot 600 personen. Partyboot Arnhem? Neem contact met ons op!

 

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring