constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy

Blue Rhapsody
Techniek en faciliteiten

constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy

Blue Rhapsody
Techniek en faciliteiten

previous arrow
next arrow

State of the art apparatuur, techniek en faciliteiten

Blue Rhapsody is groots, modern, luxe en verleidelijk. Het schip is dan ook uitgerust met de modernste techniek. Licht, video en geluid zorgen samen voor een perfect samenspel dat bijdraagt aan de compositie van uw evenement. Band, dj of presentatie; op Blue Rhapsody is het altijd plug and play, waarbij perfect beeld en geluid gegarandeerd is. Dat begint al aan de buitenzijde van het schip. Naast de ingang bevindt zich een scherm van 2 x 4 meter. De communicatie met uw gasten begint hierdoor al voordat zij aan boord gaan. Meer weten? Lees hieronder meer over de faciliteiten en technische specificaties van Blue Rhapsody.

← Terug naar Blue Rhapsody

Licht

Theaterlicht

Het podium en diverse “hotspots” zijn voorzien van professionele verlichting van Desisti en CLF. Alles is uitgevoerd in LED met een hoge CRI-waarde. Dat betekent dat het aangelichte object er natuurgetrouw uitziet en dat alle kleuren juist weergegeven worden. Er is tegenlicht zodat het plaatje compleet is en diepte krijgt.

Effectverlichting

Bewegend licht geeft een extra dimensie aan uw evenement. Boven het podium zijn bewegende wash- en profielspots voorzien van met topmerk Martin. Op diverse plekken zijn spots geplaatst die nagenoeg alle kleuren van de regenboog kunnen weergeven.

Lichtregie

Het lichtsysteem wordt bediend door een Avolites Quartz. Een compacte lichttafel, maar met ongekende mogelijkheden en functies.

VIDEO

Op diverse plekken in het schip zijn schermen geplaatst. Bij binnenkomst kunt u de gasten verwelkomen met tekst, filmpjes of beeld van het podium. Aan beide zijden van het podium staan 2 flinke hoogwaardige 4k Ultra HD schermen met 75” doorsnede.

Op het bovendeck is een projector met een 440 x 275cm projectiescherm voorzien waar bijvoorbeeld het beeld van het podium wordt weergegeven of een haarscherpe PowerPoint vertoond kan worden.

Tot slot is het schip aan de buitenzijde, naast de ingang, voorzien van een 4 x 2m ledscherm om uw gasten alvast in de juiste sfeer te brengen met behulp van passende content.

Audio

Geluidssysteem

Op Blue Rhapsody is als hoofdsysteem gekozen voor het nieuwe L-Acoustics Syva systeem. Syva is een wolfje in schaapskleren. Een serieus en volwassen geluidssysteem in een esthetisch verantwoorde verpakking. Van het prachtige gedetailleerde geluid van een vleugel tot de ruigste rockband, L-Acoustics Syva is het perfecte systeem. Het geluidssysteem van het hoofdpodium wordt door het hele schip ondersteund door kleinere, akoestisch op elkaar aansluitende luidsprekers. Tot slot zijn er buiten op het Topdeck een flink aantal outdoor luidsprekers.

Audiomatrix

Door middel van een audiomatrix kan in de diverse vertrekken een apart signaal gebruikt worden of juist gekoppeld worden. Van het Topdeck tot de garderobe; alles is apart aan te sturen.

Regie

Op het schip is een professionele digitale Soundcraft mengtafel met bijbehorende digitale multikabel en stageblock aanwezig, zodat een band alleen hun microfoons en (in-ear) monitors hoeft mee te nemen. De mengtafel en het stageblock kunnen op diverse plekken “ingeprikt” worden.

DJ Set

Er is een up-to-date Pioneer DJ-set aanwezig die volledig voldoet aan de riders van de bekende dj’s. 2 stuks CDJ2000NXSII en een Pioneer DJM900NXSII mixer. Deze set is in verschillende ruimten op het schip in te zetten.

Neem contact op offerte aanvragen