constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties Brabant

Noord-Brabant is één van onze favoriete provincies voor evenementen. De grote steden zijn dan misschien niet allemaal goed te bereiken per schip, er is altijd wel een bijzondere plek in de buurt die geschikt is voor een gedenkwaardige happening. In Noord-Brabant kennen wij er in ieder geval tientallen. U hoeft zich dan ook nooit zorgen te maken over de zoektocht naar een geschikte evenementenlocatie; dat doen wij met alle liefde voor u. Vervoer, bereikbaarheid (met het ov) en parkeergelegenheid zijn zaken waar wij in overleg met u altijd rekening mee houden. Evenementenlocaties Brabant? Samen met ons komt u altijd tot de juiste keuze!

Evenementen Noord-Brabant

Van beurs tot personeelsfeest en van productlancering tot workshop. Constant in Beweging is ook in Noord-Brabant uw partner bij het organiseren van (zakelijke) evenementen. Meer dan 30 jaar ervaring stelt ons in staat om u volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om het uitschrijven van een passend concept, het entertainment, de uitnodigingen of het opstellen van een op maat gemaakt foodbook; we gaan daarbij altijd uit van een advies op maat. Bij dat advies staan uw wensen, uw bedrijfscultuur en de doelstellingen van uw evenement centraal. Bij Constant in Beweging bent u altijd verzekerd van een unieke ervaring en een professionele aanpak.

Partyboot Noord-Brabant

Bij Constant in Beweging spreken we eigenlijk niet van partyboten, maar van varende evenementenlocaties. We zijn namelijk veel méér dan dat. Dat betekent echter niet dat Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne niet als partyboot kunnen dienen! Spectaculaire personeelsfeeste, feestelijke jubilea en unieke themafeesten zijn slechts een greep van de mogelijkheden die de genoemde schepen bieden. Bekijk in het overzicht hieronder een aantal van onze favoriete aanlegplaatsen voor evenementen en feesten. had u een ander plekje in gedachten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, grote kans dat we er (in de buurt) kunnen komen!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?