constantinbeweging-header-1500 - copy
Roadshow organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Roadshow organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Roadshow organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Roadshow organiseren

Wilt u een niet te vergeten roadshow organiseren? Onze evenementenschepen zijn daar het perfecte decor voor! Wij zien een roadshow als een uniek communicatiemiddel waarbij u naar uw doelgroep toekomt in plaats van andersom. Ontvang uw gasten op inspirerende wijze en versterk uw merk door te kiezen voor een varende roadshow. Met meer dan 25 jaar eventervaring weten wij ieder evenement in de hoofden van haar bezoekers te griffen. Roadshow organiseren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Roadshow organiseren in samenwerking met Constant in Beweging

Wanneer u uw merk of producten in het zonnetje wilt zetten en kiest voor een roadshow, staat ons projectteam direct voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Dan doen wij echter niet voordat wij u en uw bedrijf als onze broekzak hebben leren kennen. Wij zien een roadshow als evenement met duidelijke en concrete doelstellingen. Om een concept op maat te kunnen schrijven, willen we daarom eerst uw bedrijfscultuur doorgronden. Wanneer u akkoord bent met ons voorstel, nemen wij de organisatie van uw roadshow van A tot Z op ons.

Roadshow op een varende evenementenlocatie

Onze drie varende evenementenlocaties zijn dé perfecte opties voor roadshows in Nederland, België en Duitsland. Blue Rhapsody is het nieuwste en modernste evenementenschip in de Benelux en Duitsland, en is voorzien van de aller modernste technische snufjes en audiovisuele apparatuur. Grace Kelly is het oogappeltje van onze vloot en biedt als luxueus Yacht een unieke sfeer met haar '50s Monaco thema. Jules Verne is een varende kameleon en kan volledig omgebouwd worden naar een door u gekozen thema. Klik hieronder door voor meer informatie over onze schepen!

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring