constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocies
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties Zuid-Holland

Ook in Zuid-Holland kennen wij tientallen plekken waar wij met onze varende evenementenlocaties kunnen komen. Onze mobiliteit is dan ook één van onze belangrijkste pluspunten. U hoeft zich geen zorgen te maken over een geschikte en bereikbare evenementenlocatie, daar breken wij ons hoofd voor u over. Wij adviseren u, en houden bij de keuze voor een locatie altijd rekening met de bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Daarnaast zoeken wij altijd naar een locatie die past bij het thema en de doelstelling van een evenement. Evenementenlocaties Zuid-Holland? Constant in Beweging vindt altijd een geschikte plek!

Evenementen Zuid-Holland

Met één van onze kantoren in Rotterdam, kennen we Zuid-Holland als onze broekzak. Al ruim 25 jaar organiseren we bijzondere (zakelijke) evenementen, waarbij we keer op keer zorgen voor een gedenkwaardige herinnering bij de gasten op onze schepen. Of het nu gaat om een congres, een roadhow, een seminar of een beurs; bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak én een unieke ervaring. Daarbij gaan wij uit van evenementen op maat. Wij doen altijd een voorstel op basis van uw wensen, bedrijfscultuur en doelstellingen. Wij ontzorgen u volledig en nemen desgewenst alle facetten van de organisatie van het evenement van u over. Bekijk de mogelijkheden voor uw evenement!

Partyboot Zuid-Holland

Op zoek naar een partyboot in Zuid-Holland? Onze schepen zijn veel méér dan partyboten, maar kunnen wel degelijk zo ingezet worden. Gedenkwaardige bedrijfsfeesten zoals personeelsfeesten, jubilea, themafeesten en familiedagen zijn extra speciaal op de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke ligplaatsen in Noord-Holland. Staat uw voorkeursplaats er niet bij? Grote kans dat we die wel kunnen bereiken! Neem ook dan even contact met ons op!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?