constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Haringparty organiseren

Het is weer de tijd van het jaar: de eerste tonnen Hollandse nieuwe worden aangebroken. Hét perfecte moment voor een relatie-evenement in een bijzondere setting. Want waar past een haringparty beter dan op de unieke schepen die u onderaan deze pagina ziet? Inderdaad. Een haringparty in stijl organiseert u op Grace Kelly, Jules Verne of Blue Rhapsody. Geniet in nautische setting van het constant veranderende decor om u heen terwijl u de onderlinge relaties met uw gasten versterkt. Haringparty organiseren? Neem contact met ons op en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen!

Haringparty organiseren met Constant in Beweging

Wanneer u ons uw evenement laat organiseren, schrijven wij een haringpartyconcept op maat uit. Onze visie is dat ieder evenement begint bij een specifiek voor dat evenement geschreven draaiboek. Of het nu gaat om een expo, een beurs, een bedrijfsfeest of een haringparty; wij maken van uw evenement een krachtig communicatiemiddel om uw boodschap bij uw doelgroep in te prenten. Nadat wij in samenspraak met u tot een opzet voor het evenement zijn gekomen, zijn wij in staat u volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om het ontwerpen en versturen van originele uitnodigingen, het neerzetten en bereiden van een foodconcept op maat of het bedenken van passend en bijzonder entertainment: wij regelen het  van A tot Z!

Haringparty: drie geschikte locaties

Onze vloot bestaat uit drie unieke varende evenementenlocaties. Iedere locatie kan op eigen wijze invulling geven aan uw haringparty. Een intiem feest? Daar past Grace Kelly perfect bij. Dit luxueuze Yacht in Monaco-stijl kan zo’n 250 gasten aan boord verwelkomen. Voor grotere (maar niet minder intieme!) evenementen zijn Blue Rhapsody en Jules Verne perfecte opties. Beide schepen kunnen tot 600 gasten verwelkomen. Blue Rhapsody is de nieuwste en modernste locatie in onze vloot. Uniek aan de Jules Verne is dat het schip volledig omgebouwd kan worden in ieder gewenst thema.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring