constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Service tot bij de auto
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Grace Kelly
Welkom aan boord
previous arrow
next arrow

Yacht Experience Grace Kelly

Een varende evenementenlocatie van Constant in Beweging. Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon. Met haar gracieuze lijn en luxe, trendy interieur is dit evenementenschip een imposante verschijning aan de kade. Het luxe jacht beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Grace Kelly is van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van het chique Monaco van de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

  • Tot 250 personen
  • Beleef de luxueuze yacht-ervaring
  • Luxe, elegant en charmant
  • Voor zakelijke feesten en evenementen

offerte aanvragen Neem contact op

← Terug naar onze schepen

Het schip

Grace Kelly is volledig airconditioned. De entree is uitgerust met een ontvangstbalie, flatscreen en garderobe. Alle lounges zijn voorzien van een afzonderlijk regelbaar geluidssysteem. Bands, orkesten en andere externe geluidsbronnen kunnen hierop worden aangesloten. De Grace Kelly Lounge is standaard ingericht met een volledig uitgeruste DJ booth. De DJ kan hierdoor zonder enige op- en afbouw ‘inprikken’ en desgewenst in ‘full swing’ uw gasten ontvangen.

Grace Kelly is Nederlands enige varende evenementenlocatie met een sfeervol, modern gestylede masterbedroom, die desgewenst als bruidssuite kan worden ingezet. Zowel de Grace Kelly Lounge als de Monaco Lounge hebben volledig ingerichte bars. Het topdeck kan op verzoek worden ingericht met een mobiele (cocktail)bar en/of buitengrill.

Het schip heeft een volledig ingerichte keuken. De chef-koks van Constant in Beweging kunnen aan boord tot 250 gasten culinair verzorgen. De Grace Kelly heeft een vaste meubelcollectie van statafels, hoge en lage zitbanken en loungebanken.

constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Check in @ The Lobby
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Ontmoeten in de Grace Kelly Lounge
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Je favoriete cocktail
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Uit je dak op de dansvloer
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Netwerken met een view
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Spetterende feesten
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Maak nieuwe vrienden
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Welkom in de Grimaldi Suite
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Exquise dineren in de Grace Kelly lounge
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Loungen op niveau
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Onder de waterspiegel blijft het gezellig
previous arrow
next arrow

Alle ingrediënten voor een onvergetelijk event

Een van de meest succesbepalende onderdelen van een evenement is het eten. Het is waar uw gasten als eerste over napraten. Wat bepaalt of ze een goed gevoel overhouden aan uw evenement of niet. Ons team is zich hiervan bewust en heeft culinair genieten dan ook zeer hoog in het vaandel staan.

Ontdek culinair genieten →

Meesterlijk goed gastheerschap

Onze mensen staan met open armen klaar om u en uw gasten te ontvangen. Iedereen heeft op de schepen van Constant in Beweging dan ook een dubbele rol. Van chef-kok tot kapitein: iedereen aan boord is in de eerste plaats gastheer of gastvrouw voor de gasten van uw evenement.

Ontmoet onze crew →

Wat een waanzinnig leuke ervaring hebben wij gehad op de Grace Kelly. Alles was top geregeld. Dank Chantal, Jan en Eric voor deze onvergetelijke avond!

Jelle de Beer

SNS Bank

Persoonlijk vond ik het geweldig en vooral de catering en Sjoerd. Wat een gouden vent!! Maar ook de rest van het personeel, heeft volgens mij heel hard gewerkt.

Ireen Rientjes

Congresorganisatie

Het is een erg geslaagd feest geweest. Sjoerd was altijd aanwezig met de helicopterview of om gerechten uit te serveren, DJ speelde in op de wensen van de gasten. Ik heb veel positieve reacties gekregen op het food concept. Bijzondere gerechtjes en erg smaakvol. Complimenten! Het doel van de Omdenkshow is ook bereikt. Ik hoop dat we met deze ervaring in onze broekzak volgende probleemsituaties anders kunnen benaderen.

Michiel van der Sleen

Louvre Hotels

We hebben een fantastische dag gehad, Sjoerd heeft ons helemaal verwend, echt top. Het entertainment was ook erg leuk, dus al met al een zeer geslaagde dag.

Kelly Huntjens

Treevents Solutions BV

Bedankt voor de goeie communicatie de afgelopen tijd. We vonden het erg leuk, het eten was super en er was genoeg! Tot nu toe hoor ik nog alleen maar positieve reacties.

Mike Klerkx

Yanmar

Adembenemend is de Blue Rhapsody . Vooral de kleur en de entourage vinden wij het mooist; de boot komt in de Biesbosch geweldig tot zijn recht. Het is een aanwinst voor de Nederlandse locaties en kan overal in Nederland worden neergelegd om tot 600 mensen te hosten. Dit jaar vormt Blue Rhapsody het decor van ons kerstevenement. Waarom Blue Rhapsody ? Het schip is uniek, nieuw en straalt een stukje klasse uit. Dit miste nog een beetje in Nederland.

Giselle Goossens

Gimago BE MICE

Blue Rhapsody; ook voor artiesten een fantastisch podium. Perfect voor interactief entertainment, met een fijne sfeer.

Sos Petrosyan

Artiest

Het is een eer te mogen varen op de Blue Rhapsody. Het team is één grote familie en erg fijn om mee samen te werken

Daan

Kapitein

Het schip is groot! Als je iemand nodig hebt, moet je soms even zoeken. Zelfs de crewcabines hebben hier een eigen douche en toilet. Vet Nice!

Janneke & Karin

Crew

De hele look; het vertegenwoordigt het plaatje van het concept. Als partner van Blue Rhapsody denk ik hierover mee, verder dan het uniform

Judith

Make-Up Artist

De route naar de Blue Rhapsody toe met een fluisterboot is al heerlijk! Voor een intern evenement met 300 man hebben wij het schip al in optie staan.

Judith Noortman

Eventmanager Greater Venues

Ik ben zwaar onder de indruk. Alles wat je van Constant in Beweging gewend bent: kwaliteit van A tot Z.

Ruud Duynisveld

Duynisveld Events

Qua vormgeving en afwerkingsniveau is dit echt the next step. Prachtige aanvulling voor de evenementenmarkt.

Marc van Laere

Van Laere Productions

Blue Rhapsody zal een soort mythe zijn én blijven. Let maar op: dit team heeft al eerder bewezen ons te verrassen en ook nu verbazen ze ons met kwaliteit.

Marc Liethof

EventeX

Vanuit ons heel erg bedankt voor de goede zorgen en vooral de flexibiliteit, was een partij met wat onvoorziene uitdagingen. Vanuit onze opdrachtgever nog de volgende boodschap: Please send my regards and thanks to the Grace Kelly Staff. The food was excellent and service ran smoothly. I never saw any one without a drink! Vanuit Brand New Live hebben we prettig mogen samenwerken met jullie. Zou leuk zijn als hier een keer een vervolg aan komt.

Jamel van Laarhoven

Brand New Live

Thank you again for the great work accomplished by you and your team for our event this week. The full evening program was highly appreciated by our guests. We had to push them out of the boat as some did not want to leave(which is a good sign). You contributed greatly to the success of our event

Vincent Chellinbrom

Alpha Events (CH)

Gisteren heb ik met Youandi en Jeroen geëvalueerd hoe het was. En het was boven verwachting. Iedereen vond het een super feest. Het rode loper moment was inderdaad alles wat we hadden bedacht en meer. Dus grote complimenten voor jullie en hoe jullie dit hebben georganiseerd. Alles verliep top en in een flow. Het eten vonden ze goed, personeel en acteurs vonden ze ook top.

Eleonora van IJssel

Quint

Het was in één woord geweldig! Sjoerd is een kanjer! Dank voor al je hulp! En alle andere medewerkers voor, zoals mijn gasten zeiden: het mooiste feestje sinds tijden.

Riet

Glasz Assurantien

Namens alle collega’s willen wij jou en je team bedanken voor de goede zorgen vrijdag! Alles verliep perfect! Wij hebben een fantastische avond gehad aan boord van Grace Kelly, een avond die nog lang nabesproken zal worden.

Nick Miltenburg

Montae & Partners

Ik kende de foto’s, maar die geven niet weer hoe de Blue Rhapsody in het echt is. Het dek, het tussendek, het is prachtig! De boot straalt luxe uit en het organiseren van een evenement op het schip is dan ook direct een unieke belevenis. De buitenkant van de Blue Rhapsody heeft me het meest verrast. Belangrijk aan een evenement is, dat je iemand uit zijn dagelijkse sleur haalt. Het moment dat je dit schip ziet liggen, ben je dat direct en ben je ‘om’.

Edwin Nunnink

Conference Matters

Blue Rhapsody is de perfecte locatie voor zakelijke evenementen.

Nancy Vroomen

NV Concepts

Het is jammer dat Blue Rhapsody niet in Cannes vaart tijdens het filmfestival, want het schip heeft zeker die allure!

Lid

Genootschap van Eventmanagers

Je moet wel gek zijn, wil je hier niet van onder de indruk zijn. Prachtig! De Blue Rhapsody, het eten, de show en natuurlijk de verrassing van Angelique Schmeinck. We doen al 20 jaar zaken met Constant in Beweging, maar dit schip kan met gemak nog 20 jaar als evenementenlocatie mee.

Ben van den Driesschen

Hanos

Bedankt voor een geweldige avond en voor de service, het vriendelijke personeel, het heerlijke eten en de mooie sfeer op het schip! @Sjoerd, heel fijn dat je zo lekker meedenkt, alles aanstuurt en ook daadwerkelijk ontzorgt op de avond zelf. Een perfecte gastheer!

Diane Parlevliet

Bouwend Nederland

Constant in Beweging is niet alleen een bureau dat je inhuurt, ze worden tijdelijk je collega’s.
En dat maakt de samenwerking zo prettig.

Judith Kouwenhoven - Verburg

EMO

Organiseer een event om nooit meer te vergeten

offerte aanvragen Neem contact op