constantinbeweging-header-1500
(Product)presentaties bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
(Product)presentaties bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Presentatie geven

Wilt u een presentatie geven? Onze varende evenementenlocaties bieden de perfecte locatie van een inspirerende presentatie. Niet alleen is de omgeving die al varend iedere seconde verandert een enorme bron van inspiratie, doordat deelnemers aan boord ‘vast’ zitten ontstaat een unieke, intieme sfeer waarin kennisdeling als vanzelf gaat. De bemanning van de pareltjes in onze vloot staan klaar om uw gasten aan boord een inspirerende dag te bezorgen.

Presentatie organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging is de perfecte partner voor uw evenementen. Dankzij 25 jaar eventervaring weten wij de meest gedenkwaardige evenementen rondom uw presentatie neer te zetten op onze 3 schepen. Of het nu gaat om een intieme bedrijfspresentatie of een grootse productpresentatie, voor iedere optie hebben wij een gepaste locatie en de kennis in huis. Wij ontzorgen u desgevraagd volledig, maar willen dan graag eerst goed kennismaken met u en uw organisatie. In onze visie is ieder evenement namelijk een communicatiemiddel met een heldere boodschap en doelstelling. Hiervoor voelen wij ons medeverantwoordelijk.

Presentatie geven op een varende event locatie

Voor de kleinere bedrijfspresentaties die gericht zijn op het delen van kennis, raden wij Grace Kelly aan. Dit elegante schip staat garant heeft een unieke en intieme setting in jaren '50 Monaco-stijl, waarbij automatisch een inspirerende en open sfeer ontstaat. De grotere productpresentaties tilt u naar een hoger niveau op Jules Verne of Blue Rhapsody. Eerstgenoemde is volledig om te bouwen tot ieder gewenst thema. Blue Rhapsody is ons allernieuwste en modernste schip. Haar iconische en imponerende uiterlijk zorgt voor ademloze momenten bij uw gasten.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring