constantinbeweging-header-1500 - copy
Expo organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500
Expo organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Expo organiseren

U wilt een spetterende expo organiseren? Constant in Beweging organiseert al meer dan 25 jaar unieke varende evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten en personeelsfeesten, maar ook aan beurzen, seminars, congressen en expo's. Onze schepen bieden de perfecte omgeving voor het tentoonstellen van uw merk(en) en product(en). Afhankelijk van het aantal gasten en de sfeer die u in gedachten heeft, kunt u kiezen uit de schepen Jules Verne, Grace Kelly en Blue Rhapsody. Een bijzondere expo organiseren? Neem snel vrijblijvend contact met ons op!

Expo organiseren met Constant in Beweging

Wij zien een expo niet als een bijeenkomst voor het tentoonstellen van uw producten, maar vooral als een spraakmakend bedrijfsevenement waarbij ontmoeten en ervaren minstens zo belangrijk zijn. Tijdens een expo staat uw merk centraal; we willen er dan ook zeker van zijn dat een door ons geschreven eventconcept 100% aansluit bij uw organisatiecultuur en doelstellingen. Het is dan ook niet voor niets dat wij bovengemiddelde effort stoppen in het écht leren kennen van elkaar. Wanneer u akkoord bent met het door ons geschreven concept, ontzorgen wij u volledig., Of het nu gaat om het eten of het budgetbeheer: Wij zijn in staat uw bedrijfsevenement van A tot Z te organiseren.

Expo locatie: Bekijk onze varende evenementenlocaties

Drie prachtige schepen, drie perfecte decors voor uw expo. Onze drie varende evenementenlocaties zijn totaal verschillend en hebben weinig met elkaar gemeen, behalve dan dat ze de perfecte omgeving bieden om uw gasten te ontvangen. Inspireer en leer van elkaar, terwijl u tussendoor uitwaait op één van onze buitendecks. Kies voor Grace Kelly, ons luxueuze Yacht in Monaco stijl wanneer u denkt aan een exclusieve en intieme expo. Kiest u voor groots, dan ontvangt u uw gasten het beste op Blue Rhapsody of Jules Verne. Blue Rhapsody is ons nieuwste en modernste schip voorzien van state-of-the-art techniek. Jules Verne is om te toveren in ieder gewenst thema, zodat ze een perfecte aansluiting bij uw merk biedt.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring