constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Klantendag organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Klantendag organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Klantendag organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Klantendag organiseren

U wilt een klantendag organiseren om de relatie met uw klanten te versterken. Uiteraard wilt u dat zo’n dag een onvergetelijke aangelegenheid voor uw klanten is. Met onze varende locaties zorgt u daar gegarandeerd voor. Een klantendag op een schip van Constant in Beweging geeft de mogelijkheid om, binnen een intieme setting, met elk programma dat u voor ogen heeft uw gasten te raken. Of u nu kiest voor een avontuurlijke, actieve dag of voor een meer informatieve insteek, voor elk evenement hebben wij een geschikte oplossing.

Klantendag organiseren met Constant in Beweging

Al meer dan 25 jaar organiseren wij zakelijke evenementen, waaronder vele klantendagen. We begrijpen dat een klantendag niet alleen heel gezellig mag zijn, maar dat er ook concrete communicatiedoelstellingen aan verbonden zijn. Doelstellingen waarvoor we ons medeverantwoordelijk voelen. Door uitgebreid kennis te maken met u en uw bedrijf kunnen we een concept neerzetten dat hier volledig bij aansluit. In overleg met u stellen wij een concept en draaiboek op, waarbij wij desgewenst ook de volledige organisatie van de klantendag op ons nemen. Wij ontzorgen u totaal, zodat u aandacht kan schenken aan uw klanten. .

Locatie klantendag: drie schitterende opties

Afhankelijk van het aantal gasten dat u wilt verwelkomen hebben we meerdere geschikte varende locaties tot onze beschikking. Zowel Jules Verne en Blue Rhapsody zijn geschikt voor grotere klantdagen. Op deze schepen kunt u tot 600 gasten verwelkomen. Jules Verne is een ware varende kameleon; werkelijk alles is mogelijk. Blue Rhapsody is onze meest recente aanwinst en beschikt over het nieuwste van het nieuwste als het gaat om techniek. Grace Kelly is het meest intieme schip van onze vloot en kan tot 250 gasten aan boord verwelkomen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring