constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties Noord-Holland

Eén van de grootste voordelen van de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging is hun mobiliteit. U hoeft niet na te denken over de bereikbaarheid van uw evenement; dat doen wij namelijk voor u. Ook in Noord-Holland zijn vele tientallen geschikte locaties te vinden voor uw evenement. Wij adviseren u daarbij altijd bij de keuze voor een locatie, waarbij wij rekening houden met onder andere de omgeving, de parkeergelegenheid en het bereik per openbaar vervoer. Evenementenlocatie Noord-Holland? Bij Constant in Beweging zit u goed!

Evenementen Noord-Holland

Constant in Beweging organiseert al meer dan 25 jaar bijzondere en memorabele (zakelijke) evenementen, ook in Noord-Holland. Daarbij kunt u denken aan evenementen in alle soorten en maten: workshops en productpresentaties maar ook volledige (meerdaagse) beurzen, congressen en brand events. Wij gaan er daarbij altijd vanuit dat ieder evenement maatwerk is. Constant in Beweging neemt u de volledige organisatie van uw evenement uit handen. Door die ervaring zijn wij in staat u volledig te ontzorgen en uw evenement van A tot Z te organiseren. Van conceptontwikkeling en culinaire invulling tot het budgetbeheer en het uitnodigingstraject.

Partyboot Noord-Holland

Partyboot Noord-Holland? Ook voor gedenkwaardige bedrijfsfeesten bent u bij Constant in Beweging aan het goede adres. Wij brengen onze jubilea, themafeesten, personeelsfeesten en familiedagen naar de locatie die u voor ogen heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementenlocatie Noord-Holland

Onderstaand vindt u een greep uit de mogelijke ligplaatsen in Noord-Holland. Staat uw voorkeursplaats er niet bij? Grote kans dat we die wel kunnen bereiken!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?