constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Groningen

Evenementenlocatie Groningen? Een enorm voordeel van onze schepen is dat zij zijn waar u uw evenement wil organiseren. Wij kunnen bijna heel Nederland bereiken zodat u niet uw hoofd hoeft te breken over het vinden van een geschikte locatie. Ook in de stad Groningen zijn er tal van mogelijkheden. Wij hebben een tweetal favoriete ligplaatsen, maar neem vooral contact met ons op om andere mogelijke aanlegplaatsen te bespreken. Wij weten altijd een geschikte evenementenlocatie te vinden waarbij wij uiteraard rekening houden met bereikbaarheid en parkeren.

Evenementen Groningen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van unieke en spectaculaire (zakelijke) evenementen is Constant in Beweging uw beste eventpartner. Van congres tot themafeest, wij maken van ieder evenement een gedenkwaardig moment voor al uw gasten. Ieder evenement benaderen wij daarbij als maatwerk. We willen u en uw doelgroep leren kennen zodat we een concept kunnen uitschrijven dat past bij uw merk, bedrijfscultuur en doelstellingen. Vervolgens kunt u de volledige organisatie van uw evenement aan ons overlaten. Of het nu gaat om het ontvangst op één van onze schepen, het eten, de uitnodigingen of het entertainment; in overleg met u vinden wij altijd een passende oplossing! Evenementenlocatie Groningen? Kies voor constant in Beweging!

Partyboot Groningen

Partyboot Noord-Holland? Het woord partyboot dekt de lading voor onze schepen niet. Ze zijn namelijk veel meer dan dat. Ze kunnen echter wél zo ingezet worden. Ook voor gedenkwaardige bedrijfsfeesten bent u bij Constant in Beweging aan het goede adres. Wij brengen onze jubilea, themafeesten, personeelsfeesten en familiedagen naar de locatie die u voor ogen heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.