constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Kerstfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Kerstfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Kerstfeest organiseren

U wilt een kerstfeest organiseren en u oriënteert zich op een geschikte locatie? Goed nieuws! Er is geen locatie beter geschikt voor uw kerstfeest dan een varende eventlocatie van Constant in Beweging. Onze schepen geven u de gelegenheid om uw kerstfeest groots of juist kleinschalig te vieren, precies in de warme en intieme setting die kerst zo’n fijn feest maakt. Samenzijn en samen genieten van heerlijk eten en drinken in unieke kerstsferen; dat is wat uw gasten zich zullen herinneren wanneer u uw kerstfeest organiseert op één van onze locaties.

Kerstfeest organiseren met Constant in Beweging

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden van een varend kerstevenement. Wat wij in ieder geval kunnen, is u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw evenement. Wij nemen u de volledige organisatie uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten en oog kunt hebben voor uw gasten. Om dit zo goed mogelijk te doen dringen wij aan op een persoonlijke ontmoeting waarbij we u en uw bedrijf goed leren kennen. Dat stelt ons in staat om een concept voor een kerstfeest neer te zetten dat volledig bij uw organisatie en doelstellingen past.

Kerstfeest locatie? Bekijk onze varende locaties!

Onze drie verschillende schepen hebben elk hun eigen karakteristieken. Daardoor kunnen we elk feestconcept dat u voor ogen heeft perfect invullen. Ons meest intieme schip, Grace Kelly, is een chique yacht in Monaco-stijl dat zo’n 250 gasten kan verwelkomen. Blue Rhapsody is het nieuwste schip in onze vloot. Met dit stijlvolle, moderne en iconische schip is uw evenement gegarandeerd een succes. Blue Rhapsody biedt plaats aan 600 gasten. Onze derde varende eventlocatie is Jules Verne. Dit schip is volledig om te bouwen in ieder gewenst thema, en biedt eveneens plaats aan ongeveer 600 gasten.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring