constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Groepsuitje organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Groepsuitje organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Groepsuitje organiseren

Wilt u een groepsuitje organiseren maar weet u nog niet hoe deze in te vullen? Denk dan eens aan een varende variant! Uw groepsuitje krijgt nét dat beetje extra cachet wanneer u deze organiseert op Grace Kelly, Jules Verne of Blue Rhapsody. Stap af van gebaande paden en ontvang uw gasten met klasse. Geniet van het decor buiten dat geen seconde hetzelfde is, bied uw gasten een schitterend diner aan of geniet samen van het leukste entertainment. Dat alles terwijl u de onderlinge banden versterkt. Groepsuitje organiseren? Neem vrijblijvend contact op met ons projectteam.

Groepsuitje organiseren met Constant in Beweging

Expo, beurs en congres, maar ook personeelsfeesten en groepsuitjes. Voor elk type evenement bent u bij Constant in Beweging aan het juiste adres. Onze meerwaarde is, naast de prachtige schepen die decor bieden aan uw evenement, dat wij ieder evenement afstemmen op uw organisatie. Wij geloven niet in standaardevenementen omdat u en uw bedrijf immers ook niet standaard zijn. Wij organiseren een evenement dat van A tot Z is afgestemd op uw bedrijfscultuur, waarden, boodschap en doelstellingen. Daarbij ontlasten wij u volledig, zodat u zelf alleen maar hoeft te genieten van uw evenement en gasten.

Groepsuitje: drie geschikte locaties

Wij beschikken over 3 unieke varende evenementenlocaties die geschikt zijn voor uw groepsuitje. Klik door op onze schepen hieronder om meer te weten te komen over deze evenementenlocaties. Grace Kelly is ons oogappeltje en is een intiem, luxueus Yacht in jaren '50 stijl. Voor grotere (maar niet minder intieme!) evenementen zijn Blue Rhapsody en Jules Verne perfecte opties. Beide schepen kunnen tot 600 gasten verwelkomen. Blue Rhapsody is de nieuwste en modernste locatie in onze vloot. Uniek aan de Jules Verne is dat het schip een ware kameleon is. Ze is volledig om te bouwen in ieder gewenst thema.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring