constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Nieuwjaarsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Nieuwjaarsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Nieuwjaarsfeest organiseren

U wilt een nieuwjaarsfeest organiseren en bent op zoek naar een inspirerende locatie voor uw evenement? Neem dan zeker de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging in overweging! Samen op het topdeck klinken op het nieuwe jaar terwijl u geniet van het voorbijtrekkende landschap. Dát maakt uw nieuwjaarsfeest onvergetelijk. Dankzij de veelzijdigheid van onze schepen zijn wij in staat uw evenement precies zó in vullen als u dat wilt. Of u nu kiest voor uitbundig entertainment of voor een nieuwjaarsfeest in een chiquere en intiemere setting: wij hebben  het juiste schip én de expertise in huis om dit volledig voor u te verzorgen.

Nieuwjaarsfeest organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging heeft meer dan 25 jaar eventervaring en is daarmee dé partner op het gebied van zakelijke evenementen. Wij begrijpen dat een nieuwjaarsfeest een sterk en belangrijk sentiment heeft en staat voor een frisse, nieuwe start. Een nieuwjaarsfeest op één van onze schepen zorgt voor de perfecte symbolische aftrap van het nieuwe jaar. Eén van onze belangrijkste speerpunten is om uw evenement volledig te laten aansluiten bij uw wensen, doelstellingen en bedrijfscultuur. We investeren daarom met liefde veel energie in het leren kennen van u en uw bedrijf.

Nieuwjaarsevenement locatie

Wij hebben bijzondere schepen, waar we verschrikkelijk trots op zijn. Elk schip draagt op zijn eigen manier bij aan de compositie van uw nieuwjaarsevenement. Voor events tot wel 600 gasten. Lees hier meer over onze schepen.