constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Nieuwjaarsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Nieuwjaarsfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Nieuwjaarsfeest organiseren

U wilt een nieuwjaarsfeest organiseren en bent op zoek naar een inspirerende locatie voor uw evenement? Neem dan zeker de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging in overweging! Samen op het topdeck klinken op het nieuwe jaar terwijl u geniet van het voorbijtrekkende landschap. Dát maakt uw nieuwjaarsfeest onvergetelijk. Dankzij de veelzijdigheid van onze schepen zijn wij in staat uw evenement precies zó in vullen als u dat wilt. Of u nu kiest voor uitbundig entertainment of voor een nieuwjaarsfeest in een chiquere en intiemere setting: wij hebben  het juiste schip én de expertise in huis om dit volledig voor u te verzorgen.

Nieuwjaarsfeest organiseren met Constant in Beweging

Constant in Beweging heeft meer dan 25 jaar eventervaring en is daarmee dé partner op het gebied van zakelijke evenementen. Wij begrijpen dat een nieuwjaarsfeest een sterk en belangrijk sentiment heeft en staat voor een frisse, nieuwe start. Een nieuwjaarsfeest op één van onze schepen zorgt voor de perfecte symbolische aftrap van het nieuwe jaar. Eén van onze belangrijkste speerpunten is om uw evenement volledig te laten aansluiten bij uw wensen, doelstellingen en bedrijfscultuur. We investeren daarom met liefde veel energie in het leren kennen van u en uw bedrijf.

Nieuwjaarsevenement locatie

Met Blue Rhapsody, Jules Verne en Grace Kelly hebben wij drie bijzondere schepen, waar we verschrikkelijk trots op zijn. Elk schip draagt op zijn eigen manier bij aan de compositie van uw nieuwjaarsevenement. Ligt uw voorkeur bij een intiem feest tot 250 personen? Dan is Grace Kelly de beste keuze. Jules Verne of ons nieuwste, iconische schip Blue Rhapsody zijn meer dan geschikt voor de grotere feesten en bieden beide plaats aan maximaal 600 gasten.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring