constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Zomerfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Zomerfeest organiseren bij
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Zomerfeest organiseren bij
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Zomerfeest organiseren

Wilt u een spetterend zomerfeest organiseren waar uw gasten maanden later nog over praten? Dan bent u bij Constant in Beweging aan het juiste adres! Een zomerfeest op onze schepen is een gegarandeerd succes. Uitwaaien op het topdeck terwijl u geniet van een heerlijk drankje en de continu veranderende omgeving, prachtige diners en spraakmakend entertainment: het zal uw gasten nog lang bijblijven. Een zomerfeest organiseren? Ontvang uw medewerkers, klanten of andere relaties op een varende evenementenlocatie van Constant in Beweging!

Zomerfeest organiseren met Constant in Beweging

Ons ervaren projectteam staat direct klaar en organiseert uw zomerfeest met passie en liefde. Zij maken eerst graag kennis met u en uw organisatie, zodat wij uw evenement kunnen afstemmen op uw bedrijfscultuur, waarden en doelstellingen. Wij doen niet aan simpele feesten en zijn van mening dat ook een zomerfeest als evenement een belangrijk communicatiemiddel is, met een duidelijke doelstelling waar wij ons medeverantwoordelijk voor voelen. Nadat wij u en uw organisatie hebben leren kennen stellen wij samen met u een concept op, waarvan wij ook de uitvoer voor onze rekening nemen.

Drie schitterende varende evenementenlocaties

Als trotse eigenaar van drie spectaculaire varende evenementenlocaties weten wij altijd een passende oplossing voor uw evenement te vinden. Van onze schepen zijn Grace Kelly en Blue Rhapsody de plug and play locaties. Locaties waarvan u, zodra u binnenkomt, direct overtuigd bent dat uw evenement hier plaats moet vinden. Grace Kelly kan maximaal 300 gasten verwelkomen en doet als luxe Yacht nog het meest denken aan het Monaco van de jaren '50. Blue Rhapsody is ultramodern, groots in alles wat ze is en bevat alle moderne techniek die u zich kan bedenken. Ons derde oogappeltje, Jules Verne, is het schip dat volledig omgebouwd kan worden naar uw eisen, en is daardoor bij uitstek geschikt voor de bijzonderste en op maat gesneden evenementen.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring