constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij jou in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij jou in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij jou in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij jou in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Overijssel

Evenementenlocatie Overijssel? De IJssel is een prachtige rivier om te bevaren, die ook nog eens langs een aantal van de belangrijkste steden van Overijssel stroomt. Daardoor zijn Deventer en Zwolle onze favoriete plaatsen voor een gedenkwaardig evenement. Wij weten tientallen geschikte aanlegplaatsen in en rondom onderstaande steden. Aanlegplaatsen waarvan wij weten dat ze goed bereikbaar zijn, met het ov en qua parkeergelegenheid. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken; je hoeft niet na te denken over de perfecte evenementenlocaties in Overijssel, dat doen wij voor je!

Evenementen Overijssel

Al meer dan 25 jaar organiseren wij de spectaculairste en gedenkwaardigste (zakelijke) evenementen, waarbij we ook graag Overijssel aandoen. Als je dat wilt ontzorgen wij je volledig bij de organisatie van jouw evenement, terwijl wij ook graag samenwerken met de beste evenementenbureaus. Waar we in ieder geval altijd voor zorgen is een doordacht concept, waarmee ieder geslaagd evenement begint. Een concept dat altijd geschreven wordt met jouw bedrijfscultuur en doelstellingen in het achterhoofd, en waarvan wij de uitvoer tot in de puntjes verzorgen.

Partyboot Overijssel

De schepen waarop wij onze evenementen organiseren zijn veel méér dan partyboten alleen. Wij spreken van varende evenementenlocaties omdat wij ook plek bieden voor onder andere beurzen, congressen, presentaties en expo's met maximaal 600 gasten. Daarmee zeggen we overigens niet dat onze schepen niet als partyboten ingezet kunnen worden. Zorg voor een écht gedenkwaardig moment voor jouw gasten en kies voor één van onze schepen voor jouw themafeest, personeelsfeest of relatie-evenement.  Evenementenlocatie Overijssel? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

In welke regio wil jij jouw gasten aan boord uitnodigen?