constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsuitjes van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Bedrijfsuitje organiseren

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Dan bent u bij Constant in Beweging aan het juiste adres! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van gedenkwaardige, spectaculaire, verbindende maar vooral leuke bedrijfsuitjes. Wij leveren bij ieder evenement maatwerk, wat dus ook geldt voor teamuitjes, personeelsuitjes en teambuildings. Hierbij gaan we altijd uit van uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Bedrijfsuitjes op onze varende locaties zijn altijd een gegarandeerd succes. Het samenzijn op een schip staat garant voor échte ontmoetingen waarbij gasten nader tot elkaar komen. Het teamgevoel wordt versterkt, terwijl uw gasten genieten van alle luxe, entertainment en eten aan boord. Wij zijn daarnaast in staat uw bedrijfsuitje van A tot Z te organiseren.

Bekijk de mogelijkheden

Onze projectmanagers verzinnen en rollen de creatiefste concepten uit, terwijl ons keukenteam u keer op keer verrast met prachtige, eerlijke maar vooral heerlijke gerechten. Onze partymanagers en horecamedewerkers zorgen ervoor dat alles aan boord soepel verloopt zodat u en uw gasten met volle teugen kunnen genieten. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje in samenwerking met Constant in Beweging.

Heeft u een andere invulling voor uw bedrijfsuitje voor ogen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!