constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy

Blue Rhapsody
Meet the crew

constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy

Blue Rhapsody
Meet the crew

constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy

Blue Rhapsody
Meet the crew

previous arrow
next arrow

Onze crew

Natuurlijk biedt Blue Rhapsody een schitterend varend decor voor uw evenement. Maar evenementen worden pas onvergetelijk als deze worden verzorgd door bevlogen en ervaren professionals. Ons bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van verrassende en ongeëvenaarde varende evenementen. Ieder crew lid aan boord is een gastheer en een ambassadeur van ons bedrijf, van kok tot kapitein. Ze hebben oprecht plezier in het tot in de puntjes verzorgen van ieder evenement en ontvangen uw gasten met zorg en aandacht.

Onze schepen varen onder de verantwoordelijkheid van onze eigen kapiteins die het schip door en door kennen. Vakmanschap en veiligheid zijn daarmee gewaarborgd. De evenementen aan boord worden aangestuurd door Partymanagers. Onder hun leiding zorgt de crew voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. De make-up en het haar van onze gastvrouwen en –heren wordt door onze stylisten verzorgd. Hierdoor ziet iedereen er verzorgd en representatief uit.

← Terug naar Blue Rhapsody

Thijs & Jesse – kapiteins

Bij Constant in Beweging keken we al een behoorlijke tijd uit naar de komst van Blue Rhapsody. Er zijn echter twee mannen die nóg harder stonden te trappelen om aan de slag te kunnen op ‘de Blue’ dan de rest van ons. Logisch, want Thijs en Jesse en Jesse mogen het gevaarte door de Nederlandse, Belgische en Duitse wateren manoeuvreren.

Thijs en Jesse heten u welkom op Blue Rhapsody en zorgen ervoor dat uw evenement plezierig maar vooral veilig plaatsvindt. Deze twee nautische rotten komen letterlijk uit de kweekvijver van Constant In Beweging. Zo begon Thijs reeds als jongen van 16 bij de rederij . Naast zijn opleiding bij het Scheepvaart en Transport college te Rotterdam was hij ieder vrij uurtje te vinden aan boord van een van onze schepen. Tijdens de opleiding werden Thijs en Jesse vrienden en vormen het ideale nautische koppel voor Blue Rhapsody .

Wees niet bescheiden, en vraag gerust eens of u met hem mee mag kijken terwijl zij aan het varen zijn! Wist u trouwens dat onze kapiteins veel meer doen dan varen alleen? Zo zijn ze verantwoordelijk voor de veiligheid van alle gasten aan boord en ligt het onderhoud van de schepen in hun handen. Maar bovenal zijn zij ook gastheer tijdens uw evenement. Daar hebben we ze ook op geselecteerd: ze kunnen varen als de beste, maar zij halen net zo veel plezier uit de omgang met uw gasten.

“Varen is hun passie. Het gevoel van vrijheid, het uitzicht, het beleven van Nederland vanaf het water… Het is fantastisch om iedere keer te ervaren. Maar wat varen bij Constant in Beweging net even wat bijzonderder maakt, is het contact met de mensen. Van de geweldige, vaste crew waarmee de samenwerking bijna een soort tweede natuur is geworden tot het contact met de gasten, en de wederzijdse dankbaarheid die daar keer op keer blijkt te zijn. Dát is waar wij onze hut voor uitkomen !”

Lukas – Partymanager

Uit eten gaan met Lukas vindt – naar eigen zeggen – niemand leuk. Tijdens zijn horeca studies en stages is hij namelijk behoorlijk kritisch geworden, waardoor hij alleen maar let op wat er goed en fout gaat. Deze scherpte neemt hij echter ook mee naar Blue Rhapsody, waardoor hij ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is.

“Ik wil dat alles perfect geregeld is voor de gasten aan boord. Pas dan kan ik tevreden zijn. Je ziet soms op andere evenementen dat personen die niet helemaal aansluiting vinden bij een groep, er een beetje verloren bij staan. Nou, niet op mijn schip!”

Harry – Assistent Partymanager

Zoals je hierboven al las, zorgt Lukas ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Gelukkig staat hij er niet alleen voor en vormt hij een duo met assistent-partymanager Harry.  Laatstgenoemde is een harde werker pur sang. Sjouwen, rammen, duwen, knallen: hij doet het met een glimlach, Samen met de rest van het team denkt hij in oplossingen, waarmee hij er altijd voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Het duo heeft aan één blik genoeg en is perfect op elkaar ingespeeld. Uw evenement is bij hen in goede handen!

Dyan – Cocktailbar

Dyan is niet zomaar een barman, Dyan is een artiest. Hij behoort tot de beste cocktailshakers en bartenders van Nederland. Zijn cocktails zorgen ervoor dat uw gasten direct het wow-effect ervaren. Met zijn gewaagde en onderscheidende recepten weet hij een originele twist te geven aan klassieke cocktails, en durft hij ook volledig nieuwe paden te bewandelen. Daardoor is niet alleen de smaak van zijn cocktails geweldig, maar zijn ze ook een lust voor het oog. Niet voor niets maken we dan ook zo vaak gebruik van de diensten van Dyan en zijn we hem eigenlijk als één van ons gaan zien. Dyan heeft een eigen barblog waar hij geboekt kan worden, maar onder andere ook unieke recepten deelt. Laat je inspireren en bekijk zijn website. 

Erik – Chef

Cateren? Dat doen we niet. Maar koken, daar is Erik de beste in. Met zijn ervaring en creativiteit zijn de ideeën voor gerechten oneindig. Van foodboeken moet hij niets weten, hij wil weten wat u en uw gasten lekker vinden! Vervolgens schrijft hij een foodconcept op maat. Tijdens het koken maakt Erik gebruik van eerlijke, natuurlijke producten. Originaliteit, creativiteit, presentatie, verzorging en hygiëne staan erg hoog in zijn vaandel. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar alles is bovenal verdraaid lekker!

“In tegenstelling tot in een restaurant, is bij Constant in Beweging écht geen dag hetzelfde. We  koken wat de opdrachtgever lekker vindt. Dat betekent dat ik iedere keer weer creatief mag zijn. Als ik de keuken uitloop en het voordek opstap, is ook de omgeving iedere keer weer anders. Daar geniet ik van. Daarnaast zijn we als team veel hechter omdat we soms meerdere dagen achter elkaar aan boord zijn. We zijn echt een soort vriendengroep aan boord. Je merkt ook aan de gasten dat ze een andere beleving hebben dan wanneer ze in een restaurant zijn. Het eten is vaak ook het eerste waar ze na een evenement over napraten. Als ze dan tevreden van boord stappen en lekker hebben gegeten, heb ik een topdag!”

Anouk – Souschef

Meer dan 20 jaar lang verzorgde onze chef Erik de culinaire hoogstandjes aan boord van Jules Verne. Met de komst van Blue Rhapsody is ook voor hem een nieuwe tijdperk aangebroken. Een nieuw schip, nieuwe evenementen een nieuwe keuken en ook een nieuwe souschef. Met de Belgische Anouk weten we wat we in huis hebben gehaald: al jarenlang werkte zij als parttimer aan boord van onze schepen. Inmiddels is zij de vaste souschef van Blue Rhapsody geworden en zullen haar hilarische Belgische uitspraken nog veel vaker door de keuken vliegen.