constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Friesland

Op zoek naar een te gekke evenementenlocatie in één van onderstaande steden of ergens anders in Friesland? Zoek dan niet verder! Stap af van de generieke evenementenlocaties aan land, en biedt uw gasten de ervaring van een continu veranderend decor terwijl u door de Friese wateren vaart. Van beurs en productpresentatie tot jubileum en bedrijfsfeest, Constant in beweging is dé evenementenpartner die meedenkt. Ondanks het feit dat Friesland niet overal per schip te bereiken is, weten wij toch altijd wel een plek te bereiken die goed bereikbaar is vanuit de hele provincie. Per auto of met het openbaar vervoer, samen met u kijken we uit naar een geschikte evenementenlocatie voor uw evenement. Evenementenlocatie Friesland? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Evenementen Friesland

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies hoe we evenementen tot een succes kunnen maken. Evenementen die wij zien als belangrijke communicatiemiddelen en momenten. Wij nemen u graag de volledige organisatie van uw evenement uit handen, en daarom willen wij uw organisatie eerst goed leren kennen. Op basis van uw input stellen wij een concept op dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen en de cultuur van uw organisatie. Beurzen, expo's of bedrijfsfeesten; met Constant in Beweging heeft u de perfecte partner gevonden voor de organisatie van uw evenement.

 

Partyboot Friesland

We spreken bij Constant in Beweging liever niet van partyboten. Jules Verne, Blue Rhapsody en Grace Kelly zijn namelijk veel meer dan dat. Onze schepen zijn volwaardige varende evenementenlocaties. Wel kunnen ze ingezet worden als partyboten en zijn ze perfect geschikt voor onder andere bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes, jubilea, teambuildings en themafeesten. Bent u benieuwd naar interessante opstapplaatsen in uw buurt? Neem dan contact met ons op!