constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties Gelderland

In Gelderland liggen onze roots; ons hoofdkantoor vindt u in Arnhem. We kennen de omgeving dan ook op ons duimpje, en weten met onze evenementenschepen bijna alle uithoeken te bereiken. Met rivieren als de Rijn, Waal en IJssel die dwars door de provincie en haar steden lopen zijn er tientallen unieke aanlegplaatsen te vinden. Aanlegplaatsen waarvan wij weten dat ze goed bereikbaar zijn en waarbij nagedacht is over de parkeergelegenheid. Evenementenlocaties Gelderland? U hoeft uw hoofd niet te breken over de zoektocht naar de perfecte evenementenlocatie. Dat doet Constant in Beweging namelijk met alle liefde voor u!

Evenementen Gelderland

Wij organiseren al meer dan 30 jaar de meest uiteenlopende (zakelijke) evenementen. Daarbij ontzorgen wij u volledig, doordat we alles dat komt kijken bij het vlekkeloos organiseren van een evenement van u over nemen. Evenementen zijn belangrijke communicatiemomenten met een heldere doelstelling. Hierdoor is het noodzakelijk om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Een geslaagd evenement begint daarom met een doordacht concept.  Op basis van uw bedrijfscultuur en doelstellingen schrijven we vervolgens een kloppend concept uit, waarna we, na akkoord, de volledige uitvoer voor onze rekening nemen.

Partyboot Gelderland

Wij noemen onze schepen geen partyboten omdat ze veel méér zijn dan dat. Het zijn volwaardige evenementenlocaties waar onder andere ook beurzen, congressen en productpresentaties op plaatsvinden.  Dat betekent echter niet dat ze ongeschikt zijn voor onvergetelijke (zakelijke) feesten. Dankzij onze unieke varende evenementenlocaties zijn alle personeels- of relatiefeesten, themafeesten en familiedagen een garantie voor gedenkwaardige herinneringen voor uw gasten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?