constantinbeweging-header-1500
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
constantinbeweging-header-1500 - copy
Bedrijfsevenementen van
Constant in Beweging
previous arrow
next arrow

Vergadering plannen

U wilt een speciale vergadering plannen op een unieke vergaderlocatie? Dan bent u bij Constant in Beweging aan het juiste adres! De schepen Jules Verne, Grace Kelly en Blue Rhapsody bieden het perfecte decor voor uw bijeenkomst. Wij organiseren al meer dan 25 jaar grote én kleinere (zakelijke) evenementen, waaronder expo's, roadshows en bedrijfsfeesten. Ook voor out-of-the-box vergaderingen zorgen onze schepen voor de juiste intieme en inspiratievolle omgeving. Unieke vergadering plannen? Ga met Constant in Beweging in zee en laat ons een evenement maken van uw vergadering.

Vergadering op een unieke vergaderlocatie van Constant in Beweging

Ons team staat klaar om een unieke happening te maken van uw vergadering. Voordat zij dat doen, willen ze graag eerst nader met u kennismaken. Hoe groot of klein uw evenement ook is, wij willen er 100% zeker van zijn dat ieder concept dat wij uitschrijven aansluit bij uw doelstellingen en bedrijfscultuur. Een vergadering is voor ons geen vrijblijvende bijeenkomst, maar een evenement met een doel en doelstellingen. Vergaderen op een unieke vergaderlocatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vergaderlocaties

Klein en intiem vergaderen? Op het luxueuze Yacht Grace Kelly ontvangt u uw gasten in een unieke, chique setting. Een setting die garant staat voor intimiteit en inspiratie. Plant u liever een grotere vergadering of een reeks vergaderingen met meerdere groepen? Kies dan voor Blue Rhapsody of Jules Verne. Deze schepen zijn groter dan Grace Kelly en hebben elk hun eigen, karakteristieke gezicht. Waar Jules Verne een ware kameleon te water is en in elk thema te verbouwen is, is Blue Rhapsody ons nieuwste en modernste schip. Blue Rhapsody bezit alle high-tech audiovisuele techniek die anno nu te vinden is.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Mordern en tijdloos

Grace Kelly

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring