constantinbeweging-header-1500 - copy
Varende evenementenlocaties
bij u in de regio
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Unieke evenementenlocaties
Bij u in de regio!
previous arrow
next arrow

Evenementenlocatie Zeeland

Denk je aan water, dan denk je aan Zeeland. Al meer dan 25 jaar organiseren wij de meest gedenkwaardige varende evenementen, waarbij we met heel veel plezier ook Zeeland aandoen. Het continu veranderende decor dat op een schip aan je voorbij trekt, is één van de belangrijkste USP's van evenementen op schepen. Op weinig plekken zijn deze decors mooier en meer gevarieerd dan in Zeeland.  Evenementenlocaties Zeeland? Wij kennen de mooiste plekjes om aan boord te stappen, waarbij wij op de hoogte zijn van de bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Evenementenlocatie Zeeland? Zoek niet verder naar de perfecte evenementenlocatie maar laat Constant in Beweging dat voor u doen!

Evenementen Zeeland

Niet minder dan 25 jaar organiseren wij al (zakelijke) evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten en diners, maar ook aan volledige beurzen, expo's en productpresentaties. Door de jaren heen hebben wij de expertise opgebouwd om u uw evenement van A tot Z uit handen te nemen. Voordat wij dat doen maken we graag eerst kennis met uw bedrijf, zodat we een concept kunnen uitwerken dat naadloos aansluit op uw doelstellingen en bedrijfscultuur. In onze visie is een evenement namelijk geen eenmalige happening die alleen maar 'voor de lol' wordt georganiseerd, maar een belangrijk communicatiemiddel en moment voor uw bedrijf.

Partyboot Zeeland

Onze schepen bieden het perfecte decor voor uw bedrijfsfeest, jubileum of themafeest. Perfect, omdat zij een gedenkwaardige, speciale dag voor uw gasten garanderen. Een dag waarop u de relatie met uw gasten aanhaalt en uw merk nog eens extra op de kaart zet. Desondanks spreken wij bij Constant in Beweging niet van partyboten wanneer we het over Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne hebben. Ze zijn namelijk veel meer dan dat: onze schepen zijn in te zetten als volwaardige varende evenementenlocaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

In welke regio wilt u uw gasten aan boord uitnodigen?